Çözüldü✓ Rtx 5050 kulanan varmı ?

rt açınca kötü oluyor olabilir ama rtde beni bağlamıyor

ben hayatımda rt görmedim öyle düşün benim için önemi yok yani ama bişey almıyacağım sanırım herkes farklı bişey söylüyor para biriktirir sıfır sistem alırım
o kadar para vereceğim ve rt açmayacağım hmm
hogwarts legacyde 2kda 14.5 gb vram kullanımı gördüm ben 9070 xt ile

nasıl nanayı yiyor. 1650de lowda oynadım.ben oyunu 30fps o zaman 1650 ile 5050 arasında pek bir fark olmaması lazım
1650 ile nasıl oynadın zorunlu RT yok muydu o oyunda, 1650 yi mahveder o oyun normalde.

5050 de o oyunda saf güçte çok iyi performans vermiyor bu arada 60FPS altına düşebiliyor ama DLSS ve MFG ile çok iyi performans verir zaten Nvidianın baya el attığı bir oyun o teknolojiler iyi çalışıyor.

nasıl nanayı yiyor. 1650de lowda oynadım.ben oyunu 30fps o zaman 1650 ile 5050 arasında pek bir fark olmaması lazım
dostum nanayı yiyor dan kastım alan wake 2 yi bile 1080p yüksekte 60 verirken zorlanıyor 2023 oyunu sene yeni çıkıcak oyunlarda zorlanırsın örneğin indiana jones gibi oyunlarda oyun ilk çıktığında 8gb vram li kartlarda bol bol hata verdi

1650 ile nasıl oynadım zorunlu RT yok muydu o oyunda, 1650 yi mahveder o oyun normalde.

5050 de o oyunda saf güçte çok iyi performans vermiyor bu arada 60FPS altına düşebiliyor ama DLSS ve MFG ile çok iyi performans verir zaten Nvidianın baya el attığı bir oyun o teknolojiler iyi çalışıyor.
1650de rt yokki 4gb onunla ilgili olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum nanayı yiyor dan kastım alan wake 2 yi bile 1080p yüksekte 60 verirken zorlanıyor 2023 oyunu sene yeni çıkıcak oyunlarda zorlanırsın örneğin indiana jones gibi oyunlarda oyun ilk çıktığında 8gb vram li kartlarda bol bol hata verdi
neyse kanka almaktan vazgeçtim piyasada kart kalmıyacak filan diyorlar ama param cebimde kalır uğraşamıyacam herkes farklı bişey söylüyor dediğim gibi

hepinize teşekkür ederim bu arada yardımcı olmaya çalıştınız. sağolun.

Son düzenleme:
1650de rt yokki 4gb onunla ilgili olabilir
Donanımsal olarak yok ama baya performans kaybı ile her kart RT yapabilir. 1650 nin performansı yine iyiymiş 1080P en düşük ayarlarda 20FPS veriyormuş siz belki FSR açmışsınızdır öyle 30 olmuştur. Zaten en düşük ayarlarda yaptığı RT yok gibi bir şeydir.

B580 de düşünebilirsin 3A oyunlarda 4060 ile 4060ti arası bir performansı var bellek konusu muallakta kalmaz hem. Fiyat olarak mağazalardaki durumu bilmiyorum ama orada da diğer kartlara göre daha uygun satılıyordur diye düşünüyorum.

işlemci onu besliyemez malesef
B580 de düşünebilirsin 3A oyunlarda 4060 ile 4060ti arası bir performansı var bellek konusu muallakta kalmaz hem. Fiyat olarak mağazalardaki durumu bilmiyorum ama orada da diğer kartlara göre daha uygun satılıyordur diye düşünüyorum.

düşünceniz için sağolun

fiyatı baya uygun evet

5050 ile aynı fiyatlarda olmalı

b580 o işlemciyle darboğaz manyağı olur

Donanımsal olarak yok ama baya performans kaybı ile her kart RT yapabilir. 1650 nin performansı yine iyiymiş 1080P en düşük ayarlarda 20FPS veriyormuş siz belki FSR açmışsınızdır öyle 30 olmuştur. Zaten en düşük ayarlarda yaptığı RT yok gibi bir şeydir.
hocam 1650 bu ne fsrı dediğiniz imkansız ama 720p olma ihtimali var oyun içinde ayar kısılıyorsa

işte yani

uygun sıfır işlemci önerisi olan var ise o zaman mantıklı hale gelebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,989
Üyeler