Benim sistem 4K monitöre yetmiyor ona yükseltme yapıyorum tam aynısı sayılmaz. Birkaç seçenek arasındayım ona göre önümüzdeki 2 haftada halledeceğim büyük ihtimalle.Siz kendi sorununuzu çözdünüz mü? Aynı durumdu diye hatırlıyorum
Benim sistem 4K monitöre yetmiyor ona yükseltme yapıyorum tam aynısı sayılmaz. Birkaç seçenek arasındayım ona göre önümüzdeki 2 haftada halledeceğim büyük ihtimalle.Siz kendi sorununuzu çözdünüz mü? Aynı durumdu diye hatırlıyorum
o kadar para vereceğim ve rt açmayacağım hmmrt açınca kötü oluyor olabilir ama rtde beni bağlamıyor
o kadar para vereceğim ve rt açmayacağım hmm
hogwarts legacyde 2kda 14.5 gb vram kullanımı gördüm ben 9070 xt ile
1650 ile nasıl oynadın zorunlu RT yok muydu o oyunda, 1650 yi mahveder o oyun normalde.nasıl nanayı yiyor. 1650de lowda oynadım.ben oyunu 30fps o zaman 1650 ile 5050 arasında pek bir fark olmaması lazım
dostum nanayı yiyor dan kastım alan wake 2 yi bile 1080p yüksekte 60 verirken zorlanıyor 2023 oyunu sene yeni çıkıcak oyunlarda zorlanırsın örneğin indiana jones gibi oyunlarda oyun ilk çıktığında 8gb vram li kartlarda bol bol hata verdinasıl nanayı yiyor. 1650de lowda oynadım.ben oyunu 30fps o zaman 1650 ile 5050 arasında pek bir fark olmaması lazım
1650de rt yokki 4gb onunla ilgili olabilir1650 ile nasıl oynadım zorunlu RT yok muydu o oyunda, 1650 yi mahveder o oyun normalde.
5050 de o oyunda saf güçte çok iyi performans vermiyor bu arada 60FPS altına düşebiliyor ama DLSS ve MFG ile çok iyi performans verir zaten Nvidianın baya el attığı bir oyun o teknolojiler iyi çalışıyor.
neyse kanka almaktan vazgeçtim piyasada kart kalmıyacak filan diyorlar ama param cebimde kalır uğraşamıyacam herkes farklı bişey söylüyor dediğim gibidostum nanayı yiyor dan kastım alan wake 2 yi bile 1080p yüksekte 60 verirken zorlanıyor 2023 oyunu sene yeni çıkıcak oyunlarda zorlanırsın örneğin indiana jones gibi oyunlarda oyun ilk çıktığında 8gb vram li kartlarda bol bol hata verdi
Donanımsal olarak yok ama baya performans kaybı ile her kart RT yapabilir. 1650 nin performansı yine iyiymiş 1080P en düşük ayarlarda 20FPS veriyormuş siz belki FSR açmışsınızdır öyle 30 olmuştur. Zaten en düşük ayarlarda yaptığı RT yok gibi bir şeydir.1650de rt yokki 4gb onunla ilgili olabilir
B580 de düşünebilirsin 3A oyunlarda 4060 ile 4060ti arası bir performansı var bellek konusu muallakta kalmaz hem. Fiyat olarak mağazalardaki durumu bilmiyorum ama orada da diğer kartlara göre daha uygun satılıyordur diye düşünüyorum.
b580 o işlemciyle darboğaz manyağı olurB580 de düşünebilirsin 3A oyunlarda 4060 ile 4060ti arası bir performansı var bellek konusu muallakta kalmaz hem. Fiyat olarak mağazalardaki durumu bilmiyorum ama orada da diğer kartlara göre daha uygun satılıyordur diye düşünüyorum.
hocam 1650 bu ne fsrı dediğiniz imkansız ama 720p olma ihtimali var oyun içinde ayar kısılıyorsaDonanımsal olarak yok ama baya performans kaybı ile her kart RT yapabilir. 1650 nin performansı yine iyiymiş 1080P en düşük ayarlarda 20FPS veriyormuş siz belki FSR açmışsınızdır öyle 30 olmuştur. Zaten en düşük ayarlarda yaptığı RT yok gibi bir şeydir.
işte yanib580 o işlemciyle darboğaz manyağı olur
b580 o işlemciyle darboğaz manyağı olur