Aşağıdaki üç araçtan hangisini tavsiye edersiniz

Ben profilimde resimleri olan Corollayı Türkiyeye getirip satsam baya kar etmiş olurum zannimce :D
Satamazsın bu 1, ikincis bu arabaların ederi bu değil zaten %200-300 vergi alınıyor burda o yüzden bu kadar şişik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bakü diyorlar buraya, Rüzgarlar şehri. :D Paralar havada uçuşuyor topladığın kadar topla
Baküde olsam toyotaya mı binerim, e60 m5 v10 alır sokaklarda uçarım

Satamazsın bu 1, ikincis bu arabaların ederi bu değil zaten %200-300 vergi alınıyor burda o yüzden bu kadar şişik

Baküde olsam toyotaya mı binerim, e60 m5 v10 alır sokaklarda uçarım
Araba Türkiyeye girdiği gibi satılır o kadar söyliyim :D

Uçarsın da o parayı kim kazanıcak? Para bol ise sözüm yok.

Türkiyeye kayıt ettiremezsin arabayı diyorum, herkes mal mı yoksa niye getirip satmasınlar

Azerbaycanda e60 alacak kadar param var, Türkiyede fiyatı 5 katı olduğundan alamıyorum
Ben kayıt ettirmem ki. Alan adam kendisi eder. Bana ne lazım kayıt felan.

Paran Dahada bol olsun kardeşim. e80 alasın Amin.

Başka ülkeden araba getirip satmıyorlar mı sizde? Hiç görmedin mi?
Bizde Gürcüstandan baya araba getirip satıyorlar.

Ne garip ülkesiniz
Kanka türkiyede yurtdışından 5 euroya mal almak bile yasak, arabalardan fahiş vergi alınıyor %200 %300. Yurtdışından araba alırsa insanlar o vergiyi ödemeyecek o yüzden yurtdışından araba alma diye bir şey yok biz çok mutluyuz mu sanıyorsun gidicem zaten az kaldı

Kanka türkiyede yurtdışından 5 euroya mal almak bile yasak, arabalardan fahiş vergi alınıyor %200 %300. Yurtdışından araba alırsa insanlar o vergiyi ödemeyecek o yüzden yurtdışından araba alma diye bir şey yok biz çok mutluyuz mu sanıyorsun gidicem zaten az kaldı
Yasak mı yani yurtdışından getirtmek?

Aslında bişey var. Arz talep olayı için böyle.
Talep fazla olduğu için vergi + vergi + vergi yüklüyorlar. Araç sahibi de olayın farkında talep fazla diye o da fiyat yükseltiyor. Araba hasarlı bile olsa değeri var kardeşim diyor

Allah kolaylık versin, ne diyem

Yasak mı yani yurtdışından getirtmek?

Aslında bişey var. Arz talep olayı için böyle.
Talep fazla olduğu için vergi + vergi + vergi yüklüyorlar. Araç sahibi de olayın farkında talep fazla diye o da fiyat yükseltiyor. Araba hasarlı bile olsa değeri var kardeşim diyor

Allah kolaylık versin, ne diyem
Yaşadığın ülkedeki kendine ait olan arabayı 2 yıl sürebiliyorsun, sonra geri ülkene dönmen gerek. Satmak falan yok. Türk plaka basamazsın, azeri misin sen?

Yaşadığın ülkedeki kendine ait olan arabayı 2 yıl sürebiliyorsun, sonra geri ülkene dönmen gerek. Satmak falan yok. Türk plaka basamazsın, azeri misin sen?
Bak yine diyorum. Türkiyede arabaya talep daha fazla olduğu için. Satış yoluyla ülkeye giren arabaya 200-300% vergi ödense bile araba orada satar kar da bırakır.

Azerbaycanlıyım kardeşim. Ben nasıl Türkiyeyi büyük harflerle ve düzgün yazıyorsam seninde düzgün yazmanı istiyorum.

Bak yine diyorum. Türkiyede arabaya talep daha fazla olduğu için. Satış yoluyla ülkeye giren arabaya 200-300% vergi ödense bile araba orada satar kar da bırakır.

Azerbaycanlıyım kardeşim. Ben nasıl Türkiyeyi büyük harflerle ve düzgün yazıyorsam seninde düzgün yazmanı istiyorum.
Amaç saygısızlık değil, telefondan hızlı yazınca dikkat etmemişim kusura bakmayın. Saygım sonsuz Azerbaycan’a. Burada istesende yurtdışından araba getirip satamazsın tek yol ihaleye çıkması. Olay talepten çok mecburiyet. Devlet halkın mecburiyetlerinden para kazanıyor. Telefonlara da mecburuz mesela, %110 vergi koyuyor telefonlara. Arabayıda seve seve alacak mecburen halk, çakıyor %300 vergiyi

Hepsi birbirinden kazık. Daha kazık araban bulamadın mı. Kriterlerini söyle ben önereyim
Benim tercihim otomatik, toyota , honda , audi , wosvagen arabalar km 200 000 bini geçmemiş limit 900 000 lira

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri