🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sağol hocam. Ben nitro bakıyordum geçen hafta nitro yakaladım aynı fiyatlara depo dan fakat garanti geçiyor geçmiyor olaylarına bakarken gitti. 1-2 gün bekledim yine gelir dedim gelmeyince sepette taichi vardı son 1 stok görünce aldım geçtim ilk defa asrock kullanıcam inşallah üzmez
valla hocam bence 9070 xt ye 40k verilmez sonuç olarak kullanıp bir yerden sonra satacaksınız red devil nitro+ taichi gigabyte arous bu kartları 2 elde çok takip ettim çok zor satılıyor 35 den bile satılmıyor amazon depodan nitro veya pluse daha mantıklı gibi hele plus çok ölü fiyat 30k alıp 2-3 ay kullansan memnun da kalmasan 2 elde aynı fiyata rahat satarsın ama o taichi çok zor 40 dan en az 34-35 den belki daha alta gider tabi ben kartın performansındansa elimden ne kadar hızlı çıkacak ona bakıyorum

valla hocam bence 9070 xt ye 40k verilmez sonuç olarak kullanıp bir yerden sonra satacaksınız red devil nitro+ taichi gigabyte arous bu kartları 2 elde çok takip ettim çok zor satılıyor 35 den bile satılmıyor amazon depodan nitro veya pluse daha mantıklı gibi hele plus çok ölü fiyat 30k alıp 2-3 ay kullansan memnun da kalmasan 2 elde aynı fiyata rahat satarsın ama o taichi çok zor 40 dan en az 34-35 den belki daha alta gider tabi ben kartın performansındansa elimden ne kadar hızlı çıkacak ona bakıyorum
Bir yerden sonra dediğiniz vakit 3-4 sene. 3-4 seneye kim öle kim kala. Bakış açınız garipmiş. Giriş seviyesi bir kart değil sonuçta. 9060xt 8gb almıyoruz ki. 16gb orta üst segment bir kart alıyoruz. İnsanlar bunu ilerde satarım mantığıyla almıyordur emin olun. Bir kart alayım beni 3-4 sene götürsün kafasıyla alıyor.

35 civarı gidiyor 9070 xt üst modeller Sahibindende, insanlar neden alsınlar; 40k'ya 3 taksitli var, 45k ya altı taksit var. Düşük modeller var 35 civarına, almanın anlamı yok. Alan var mı var veya takasa giden onun dışında zaten kimse doğru düzgün para olmayınca kıpırdamıyorlar.

Bir yerden sonra dediğiniz vakit 3-4 sene. 3-4 seneye kim öle kim kala. Bakış açınız garipmiş. Giriş seviyesi bir kart değil sonuçta. 9060xt 8gb almıyoruz ki. 16gb orta üst segment bir kart alıyoruz. İnsanlar bunu ilerde satarım mantığıyla almıyordur emin olun. Bir kart alayım beni 3-4 sene götürsün kafasıyla alıyor.
Hocam ben hızlı satılsın değerinde satılsın kullanayım yeni seri çıkınca o seriye geçeyim kafasındayım yada herhangi bir nakit sıkışıklığında değerinde gitsin daha önceki satışlarımda çok başım ağrımıştı tabi uzun süreli kullanılacaksa onu bilemem kişiye kalmış ama benim içime sinmez 40k vermek 1yıl garantisi olsun amazon depodan pluse alayım ardada 9k fark var tabi alan kişi memnunsa içine siniyorsa 3-4 yıl kullanırım kafasıyla alıyorsa alınır .

Hocam ben bu kartı al sat için almıyorum. En az 4-5 sene kart alma niyetim yok. 6800xt bile 5 sene oldu zorlasam 1 sene daha kullanırım fiyatlar yüksek Haklısınız da ucuzda bir şey yok. Yurt dışı satışı 800$ civarı

Hocam ben bu kartı al sat için almıyorum. En az 4-5 sene kart alma niyetim yok. 6800xt bile 5 sene oldu zorlasam 1 sene daha kullanırım fiyatlar yüksek Haklısınız da ucuzda bir şey yok. Yurt dışı satışı 800$ civarı
Bende de 1070 ve 1080 vardı. Bu kasımda toplamamış olsam ben de mecbur 1 sene daha zorlardım. 4 sene falan 1050ti götürdü zaten. 2 sene de 1070. Aynı şekilde düşünüyorum. Normal bir kullanıcı alıp uzun bir süre kullanmak istiyor.

Nvidia partnerleri yeni 5070tilari 1000 usd uzerinde satiyormus magazalara. Nvidia ayrica refund programini da durdurmus. Eskiden 800 usdye alirken belli bir kismini nvidia karsiliyormus. Bir de vram olayi basladi.

Şu yine stoka girdi bu sefer yakaladım. Bakalım güzelse yedek dursun benim 34 Oled 1 yılını doldurdu garantilik bir durum olursa yedek monitörüm oldu :)
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun 11,5 dan aldım 1 aydır kullanıyorum valla çok güzel fiyat keşke ben almadan denk gelseydi ama aldık bir kere 😀

Son düzenleme:
hayırlı olsun 11,5 dan aldım 1 aydır kullanıyorum valla çok güzel fiyat keşke ben almadan denk gelseydi ama aldık bir kere 😀
1770029095400.webp

benim kumarım bitti beyler
1 tane daha var alacak varsa

1770029225122.webp

bunun stoğunu gören olursa bana yanıt verebilir mi 23799 a gelirse ve anında bitmezse almayı düşünüyorum

Geri