Whatsapp yer kaplama sorunu

Nega

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
Ben bir kişiyle whatsapp sohbetimi temizlemiştim yaklaşık 15 Gb'lik bir sohbetti, fakat temizlemeyi ilk başlatırken yanlışlıkla medyayı dahil et tikini işaretlememiştim ve sohbet gitmişti öylece. Şu an baktığımda whatsapp yaklaşık 18 Gb yer kaplıyor, ama diğer sohbetlerim 10 gb bile etmiyor. Ben o kalan medyayı nasıl temizleyebilirim? Sohbete girince medya gözükmüyor.

Whatsapp Images folder'da duruyordur silinmediyse ama hangi chatten geldiğini anlayabiliyor musun oradan bilmiyorum. Kayıt adına bak silmek istediğin birinin "image100-500" gibi bir şey atıyorum diğeri de image101-500 gibi bir şeyse "...500" olanları filtreleyip uçurabilirsin.

Whatsapp Images folder'da duruyordur silinmediyse ama hangi chatten geldiğini anlayabiliyor musun oradan bilmiyorum. Kayıt adına bak silmek istediğin birinin "image100-500" gibi bir şey atıyorum diğeri de image101-500 gibi bir şeyse "...500" olanları filtreleyip uçurabilirsin.
Whatsapp Images dosyasına nasıl erişebilirim? Telefonda erişemiyorum, ios kullanıyorum

Whatsapp Images dosyasına nasıl erişebilirim? Telefonda erişemiyorum, ios kullanıyorum
Normal cihazdaki klasörleri gösteren file explorer uygulamasından da apple'da adı ne nerde bilmiyorum. Laptop'a vb bağlayıp oradan da görebilirsin belki.

Normal cihazdaki klasörleri gösteren file explorer uygulamasından da apple'da adı ne nerde bilmiyorum. Laptop'a vb bağlayıp oradan da görebilirsin belki.
az önce denedim, bütün telefonu pc ye yedekleyip baktım da, hiçbir şekilde apple göstermiyor dosyaları, android e aktarıp ordan bakmayı deneyeceğim bir ara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386
Son üye
Radcaai
Geri