Türk Telekomu dondurup türknete geçmek

Peki sizi ucuza abone yapıp 2 ay sonra zam yaptılar mı? Beni 499 TL’ye abone yapıp 2 ay sonra 700 TL yaptılar. Bana pek profesyonel bir firma izlenimi vermedi nedense. hızlar bendede öylede bir kac oyunda aşırı lag oluyor.
Türknet hiç kullanmadım şuan türk Telekomda fiber 100/20 paketine 466 TL ödüyorum ama rezalet

sakın ha uzak dur oyunlarda aşırı ping var. seni abone yapana kadar pesine düşerler sonrası yok.
4 5 yıldır turknet kullanıyorum hiç ping sorunu olmadı ama bu ocak ayında bir kaç kez kopma yaşadım daha çözemediler

Şuan caymak istediğimde 4500 TL cayma bedeli çıkartıyorlar 300 güne kadar dondurma hakkım varmış bide ücreti var aylık 150 TL dondurup türknete geçmek istiyorum mantıklı olurmu
hocam ben Vodafone kullanıyorum aldığım hız değerleride aşağıda 860 TL falan ödüyoruz memnunuz şuana kadar 4 kez kopma oldu ondada enfazla max 1 saat sürdü

Ekler

• Ekran Görüntüsü (68).webp
    Ekran Görüntüsü (68).webp
    127.7 KB · Hit: 7
hocam ben Vodafone kullanıyorum aldığım hız değerleride aşağıda 860 TL falan ödüyoruz memnunuz şuana kadar 4 kez kopma oldu ondada enfazla max 1 saat sürdü
Hocam sizin fiyata değer benim altyapı Max 100 mbps destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevap

sen cok ödüyorsun. o paketin hakkı max 250 tl.
Maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,369
Üyeler
188,749
Son üye
hakimxkcm
Geri