⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Aynen bi ara Nothing'lerin hemen hepsinde vardı, görebildiğim bunlar kalmış daha varsa paylaşın:

Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Su yeşili - 6 taksit

1770157157075.webp

Nothing CMF Phone 1 8GB Ram 256GB Turuncu - 3 taksit

1770157269411.webp

Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Siyah - 6 taksit

1770157360776.webp

Geçen honor 400 pro 30k 3 taksitle kaçırdım o iyiydi bu 400 haberim vardı piyasaya göre pahali değmez

Aynen bi ara Nothing'lerin hemen hepsinde vardı, görebildiğim bunlar kalmış daha varsa paylaşın:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bu telefon iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ama piyasa fiyatına göre normal görünüyor 3 ay peşin fiyatına taksit var tüm kredi kartlarına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor 400 Pro var, 3 ay peşin fiyatına taksit imkânı sunuluyor. Satıcı Vatan Bilgisayar, fiyat fena değil, değerlendirilebilir.

Bu telefon iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ama piyasa fiyatına göre normal görünüyor 3 ay peşin fiyatına taksit var tüm kredi kartlarına.
Honor 400 Pro var, 3 ay peşin fiyatına taksit imkânı sunuluyor. Satıcı Vatan Bilgisayar, fiyat bence güzel, değerlendirilebilir.
Teşekkürler güzel paylaşımlar. Hemen SS ile arşivleyelim:

Tecno Camon 30S 8GB Ram 256GB Siyah CLA5 (Tecno Türkiye Garantili) - 3 taksit

1770157947078.webp

Honor 400 Pro ÇİFT SIM 512 GB ROM + 12 GB RAM - 3 taksit (35 bin TL)

1770158052250.webp

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
10bindi geçenlerde bu telefon galiba bu fiyata değer mi ya da alternarifi var mi bu fiyata?

10bindi geçenlerde bu telefon galiba bu fiyata değer mi ya da alternarifi var mi bu fiyata?
10k civarında epey süre kaldı pek çok kişi taksitli sömürmüştü o model bu muydu? NFC yok diye çok eleştirildi, bankacılık ile uğraşanlar dikkat etsin.

10k civarında epey süre kaldı pek çok kişi taksitli sömürmüştü o model bu muydu? NFC yok diye çok eleştirildi, bankacılık ile uğraşanlar dikkat etsin.
buydu diye hatırlıyorum yanlış da olabilir ama

bana xiaomi marka telefon lazım rom kurucağım için xiaomi olması lazım arama kaydı ve kendi appmağazasını kurmak için düşerse çok iyi olur

Hayır hayır hayır dhnin de bu şekilde içinden geçtiniz. Hiç bir şekilde hiç bir ürün ve ya site için ana konu vs. diye bir şey olmamalı. Umarım burda buna izin vermezler.

Sıcak fırsat varsa ne ise o ürünün konusu açılsın ordan herkes bilgilensin. Böyle ana konu yok placeholder falan geçin bunları. Sıcak fırsatları bitirdiniz en azından burayı rahat bırakın.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu saçma ana konu muhabbeti yüzünden dhde tam 3 sayfa sadece ana konu olarak geçiyor sıcak fırsat bulabilene aşk olsun.

Son düzenleme:
Geri