128 GB'si 11k civarına düşse hemen alacağım 1 aydır bekliyorum.
Aynen bi ara Nothing'lerin hemen hepsinde vardı, görebildiğim bunlar kalmış daha varsa paylaşın:
Bu telefon iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ama piyasa fiyatına göre normal görünüyor 3 ay peşin fiyatına taksit var tüm kredi kartlarına.Aynen bi ara Nothing'lerin hemen hepsinde vardı, görebildiğim bunlar kalmış daha varsa paylaşın:
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Su yeşili - 6 taksit
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Su yeşili : Amazon.com.tr: Elektronik
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Su yeşili : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Nothing CMF Phone 1 8GB Ram 256GB Turuncu - 3 taksit
Nothing CMF Phone 1 8GB Ram 256GB Turuncu (Nothing Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Nothing CMF Phone 1 8GB Ram 256GB Turuncu (Nothing Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Siyah - 6 taksit
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler güzel paylaşımlar. Hemen SS ile arşivleyelim:Bu telefon iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ama piyasa fiyatına göre normal görünüyor 3 ay peşin fiyatına taksit var tüm kredi kartlarına.
Honor 400 Pro var, 3 ay peşin fiyatına taksit imkânı sunuluyor. Satıcı Vatan Bilgisayar, fiyat bence güzel, değerlendirilebilir.
10bindi geçenlerde bu telefon galiba bu fiyata değer mi ya da alternarifi var mi bu fiyata?Aynen bi ara Nothing'lerin hemen hepsinde vardı, görebildiğim bunlar kalmış daha varsa paylaşın:
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Su yeşili - 6 taksit
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Su yeşili : Amazon.com.tr: Elektronik
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Su yeşili : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Nothing CMF Phone 1 8GB Ram 256GB Turuncu - 3 taksit
Nothing CMF Phone 1 8GB Ram 256GB Turuncu (Nothing Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Nothing CMF Phone 1 8GB Ram 256GB Turuncu (Nothing Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Siyah - 6 taksit
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 256 gb Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
10k civarında epey süre kaldı pek çok kişi taksitli sömürmüştü o model bu muydu? NFC yok diye çok eleştirildi, bankacılık ile uğraşanlar dikkat etsin.10bindi geçenlerde bu telefon galiba bu fiyata değer mi ya da alternarifi var mi bu fiyata?
buydu diye hatırlıyorum yanlış da olabilir ama10k civarında epey süre kaldı pek çok kişi taksitli sömürmüştü o model bu muydu? NFC yok diye çok eleştirildi, bankacılık ile uğraşanlar dikkat etsin.
128gb versiyonu o fiyatlar civarındaydı, paylaşılan 256 12.500 gördü en dip fiyat olarak hatırlıyorum. Ben olsam nfc olmayan bir telefonu almam bankacılık uygulamaları herkese lazım oluyor sonuç olarak.buydu diye hatırlıyorum yanlış da olabilir ama