Game Garaj klavye degişimi için 11.000 Lira istiyor

Hocam kardeşimin eli çarpmış çok normal olabilir bunda sorun yok ama marka da yenil sayılmaz ana şirket EXA yılları firması diye biliyorum
Özel teknik servis olayında kuytu köşelerde kalmış, basit hiç bir servise verme, gözünün önünde de tamir yapmazlar... Bari tüm ayrıntılarla fotoğraflarını çek bilgisayarın ve ramlerin donanımların seri numaralarını filan kaydet, bu devirde herkes dolandırıcı, herkes hırsız çünkü... Normal olan sıvı teması, orda haklısın ama insanlar ve zaman normal değil 🤣

Çok sağ olun hocam servis sadece klavyenin degişmesi gerekiyor dedi perpada şurası iyi dediginiz bir yer varsa çok makbule geçer Kadıköyde oturuyorum ama gerekirse her yere götürebilirim
Bildiğim yok ama Google yazın yorumları okuyun yorumları yakın zamanda olanlar size referans olacaktır.

Özel teknik servis olayında kuytu köşelerde kalmış, basit hiç bir servise verme, gözünün önünde de tamir yapmazlar... Bari tüm ayrıntılarla fotoğraflarını çek bilgisayarın ve ramlerin donanımların seri numaralarını filan kaydet, bu devirde herkes dolandırıcı, herkes hırsız çünkü... Normal olan sıvı teması, orda haklısın ama insanlar ve zaman normal değil 🤣
Ya zaten en büyük sorun o, yetkili servise kafam rahat olsun diye götürüyorum zaten garantilik bir iş degil ücreti karşılığı yapılsın dedim onlarda elimi verince kolumu istediler

alper emakin var youtube videosu felan da çekiyor, daa güvenilir olur bence. hem içerik de çıkar adama
Ya zaten en büyük sorun o, yetkili servise kafam rahat olsun diye götürüyorum zaten garantilik bir iş degil ücreti karşılığı yapılsın dedim onlarda elimi verince kolumu istediler

Bildiğim yok ama Google yazın yorumları okuyun yorumları yakın zamanda olanlar size referans olacaktır.
Araştırıyorum hocam 1-2 yer gözüme çarptı detaylıca bakıp karar vericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alper emakin var youtube videosu felan da çekiyor, daa güvenilir olur bence. hem içerik de çıkar adama
Beyefendi kim bilmiyorum ama bakıcam sağ olun hocam

Hocam kardeşimin eli çarpmış çok normal olabilir bunda sorun yok ama marka da yeni sayılmaz ana şirket EXA yılları firması diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mecburen iyi bir bilgisayarcı arıcam artık
Kasanın içine geçmediyse büyük ihtimalle 1000 ile 2000 arası tutar

Kasanın içine geçmediyse büyük ihtimalle 1000 ile 2000 arası tutar
Servisin söyledigine göre sadece klavye degişmeliymiş o da önkapakla beraber degişiyormuş ikisi tek parçaymış o yüzden de 11k dediler hocam yoksa 1-2k olsa keşke 2000 lira da gamegaraj'a bağış yapar çıkardım

Bu arada özel teknik servise verince garanti bozulur büyük ihtimalle !!!

Garantinin bozulmaması için ben özel teknik servise vermezdim açıkcası, servis ücretini indirmek gerek, biraz pazarlık yapmalısın... :(

Bu arada özel teknik servise verince garanti bozulur büyük ihtimalle !!!

Garantinin bozulmaması için ben özel teknik servise vermezdim açıkcası, servis ücretini indirmek gerek, biraz pazarlık yapmalısın... :(
Hocam klavyeye 11000 isteyen adamların garantiden bir sorunu da kullancı hatası demeden çözeceğinden de şüpheliyim artık

Hocam klavyeye 11000 isteyen adamların garantiden bir sorunu da kullancı hatası demeden çözeceğinden de şüpheliyim artık
Bak doğru diyorsun ama ne kadar araştırsan da özel teknik servislerden adam akıllı biri çıkmaz, hepsi bir yerden vurur, garantisi var ya işte belki anakart bozuldu mesela veya ekranı işte o zaman garanti hayat kurtarır, red ederlerse de en azından THH hakkın filan olur... Boşver özel servisleri, garantisini bozma bence...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,598
Üyeler
188,625
Son üye
hakivulcan
Geri