2K Monitör Tavsiyesi - max 10k

Reaksiyon skoru
9
Şuan aktif AOC'un fhd bir monitörünü kullanıyorum ve ikinci monitör ekleyeceğim sisteme. Almışken 2k alayım diyorum ve birkaç modele bakındım. Çok anlamadığım için forumdaki bir konuyu baz aldım ve chatgpt ile yorumlatarak iki model belirledim.

İlk Model:

İkinci Model:

Ayrıca daha önce donanım arşiv yt de incelenen rampage modelide düşündüm ama çok anlamadığım için emin olamadım.

Sizce hangisi veya önerdiğiniz farklı modeller var mı?

Son düzenleme:
Şuan aktif AOC'un fhd bir monitörünü kullanıyorum ve ikinci monitör ekleyeceğim sisteme. Almışken 2k alayım diyorum ve birkaç modele bakındım. Çok anlamadığım için forumdaki bir konuyu baz aldım ve chatgpt ile yorumlatarak iki model belirledim.

İlk Model:

İkinci Model:

Ayrıca daha önce donanım arşiv yt de incelenen rampage modelide düşündüm ama çok anlamadığım için emin olamadım.

Sizce hangisi veya önerdiğiniz farklı modeller var mı?
ikiside değil bu

Hocam amazon yorumlarında ölü pixel problemi olduğunu belirten fazlaca yorum var. Emin olamadım.

aoc daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha büyük ekran istersen ise https://www.hepsiburada.com/samsung...MInq-okdO_kgMVWzkGAB08aiH1EAAYASAAEgLVrvD_BwE
yada bunun 27 inch de var onada bakabilirsin
27 veya 24 inç alacağım. Şuan aktif kullandığım 24.

Hocam amazon yorumlarında ölü pixel problemi olduğunu belirten fazlaca yorum var. Emin olamadım.

27 veya 24 inç alacağım. Şuan aktif kullandığım 24.
1.5 yıl kullandım çok memnun kaldım ölü piksel şans meselesi ama en azından 0 ölü piksel garantisi var diğer markalar gibi 3 den fazla olması lazım demiyolar

Bende bir başlık açtım biraz daha kapsamlı orayı da takip edebilirsin dostum istersen. benimde arasında kaldığım modeller var 1 aydır araştırıyorum. Dell Alienware AW2725DM, AOC Q27G4ZR ve Gigabyte M27Q2 QD bu 3 model gayet iyi duruyor. Sende araştır istersen.

Bende bir başlık açtım biraz daha kapsamlı orayı da takip edebilirsin dostum istersen. benimde arasında kaldığım modeller var 1 aydır araştırıyorum. Dell Alienware AW2725DM, AOC Q27G4ZR ve Gigabyte M27Q2 QD bu 3 model gayet iyi duruyor. Sende araştır istersen.
Teşekkürler hocam öneriler için bunlara da bakacağım. Ana monitörüm AOC olduğu için AOC düşünüyorum ama anlık f/p bir model karşıma çıkarsa örneğin donanım arşiv youtube'da incelenen rampage modeli gibi onu da alabilirim. Konunu da inceleyeceğim.

Atatürk orman çiftliği bence dondurması iyi monitörüde iyidir

11 e incehesap asus rog va 12-13 e ips koyuyordu knk bu akşam bi bak belki istediğin bir şey olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,179
Üyeler
188,538
Son üye
askryln1
Geri