❌İndirim Bitti! 2347 TL MSI GG FORGE TKL Kablosuz MLG Edition Mekanik Klavye

5 tane kalmış tkl olmasa alırdım

Ekler

• 1770212234734.webp
    1770212234734.webp
    12.3 KB · Hit: 140
Rengi tatsız, switch sesi tok mu yoksa ucuz yay gibi olanlardan mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürünü özetleyen cümle
2 tane almıştım kardeşimle kendime ama iptal edeceğim almak isteyen alsin 🥺

üzerine biraz daha koyup aula s75 pro da alınabilir

üzerine biraz daha koyup aula s75 pro da alınabilir
Bence neden bedava;
Bu tip özel seri ürünlerin stoğu sınırlı mlg edition olduğu için piyasası bir hayli yükselecek değeri önemsiz dahi olsa bence keycapsleri çok güzel her türlü mouse rengiyle uyumlu olur ben sırf mlg edition olduğu için aldım
MLG edition olmayan dahi 3300 TL gördüğü en düşük fiyatta 2200 TL neredeyse temel model fiyatına özel seri ki şuan temel modeli bu fiyata yok
MSI markası ve amazon güvencesi üstüne vade farksız 3 taksit
Aula s75 pro ne kadar daha iyi bilmiyorum klavyeden pek anlamıyorum ama bu ürünün yurtdışı fiyatına da baktığımda bana bedava geldi geçen gün 3300 e düştüğünde dahi bir düşünmüştüm valla bugün denk gelmesi çok güzel oldu

Bence neden bedava;
Bu tip özel seri ürünlerin stoğu sınırlı mlg edition olduğu için piyasası bir hayli yükselecek değeri önemsiz dahi olsa bence keycapsleri çok güzel her türlü mouse rengiyle uyumlu olur ben sırf mlg edition olduğu için aldım
MLG edition olmayan dahi 3300 TL gördüğü en düşük fiyatta 2200 TL neredeyse temel model fiyatına özel seri ki şuan temel modeli bu fiyata yok
Aula s75 pro ne kadar daha iyi bilmiyorum klavyeden pek anlamıyorum ama bu ürünün yurtdışı fiyatına da baktığımda bana bedava geldi geçen gün 3300 e düştüğünde dahi bir düşünmüştüm valla bugün denk gelmesi çok güzel oldu
mlg ne reis

Bence neden bedava;
MLG edition olmayan dahi 3300 TL gördüğü en düşük fiyatta 2200 TL neredeyse temel model fiyatına özel seri
özelleştirme desteği yok ekranin yazılım desteği yok sadece renk için alınır mı ben almam şahsen mlg nin çok bir esprisi yok eğer anime sevmiyorsan :kekw:

Gamepower he80 1500e sattılar 8k raporlama Rapid trigger falan bundan daha iyi değil mi

Geri