🔥İndirim HONOR MAGİC 8 PRO FİYATI AÇIKLANDI 76999TL

Merak etmeyin kimse almadıktan sonra fiyatları paşa paşa düşürürler Samsung'da gördük satmayan telefonlarının lansmandan 3-5 ay sonra fiyatlarının nasıl yere çakıldığını Honor'da satmadığı zaman paşa paşa fiyatları aşağı çekecektir

Anneme düşünüyordum ancak fiyatı görünce 40'a 15t pro alıp geçtim açıkçası. 65'e gelse alacaktık.

Merak etmeyin kimse almadıktan sonra fiyatları paşa paşa düşürürler Samsung'da gördük satmayan telefonlarının lansmandan 3-5 ay sonra fiyatlarının nasıl yere çakıldığını Honor'da satmadığı zaman paşa paşa fiyatları aşağı çekecektir
1770202228074.webp

1 yıl sonra 80k :/
lansmanda 83.5kya sivile 71kya kamu çalışanına satılmıştı

Alıntıyı görüntüle
1 yıl sonra 80k :/
lansmanda 83.5kya sivile 71kya kamu çalışanına satılmıştı
model bazlı konuşacak olursak ben bunu S25 FE de gördüm lansman fiyatının baya altına düşmüştü hala biraz artsa bile gene lansman fiyatından düşük satılmadığı sürece malın değeri düşecektir

1770226477198.webp

Magic 8 Pro Air modeli hoşuma gitti kompakt güzel bir cihaz fakat "çok zeki" firma yetkilileri ürünü türkiye'ye getirmeyeceklermiş :D

Honor 200 kullanıyorum. Fp olarak 20 bin bandında çok iyi. Ama 80 k verceksem orda fp lik aramam. İkinci el imaj güncelleme vs daha önemli.

bu bantlara çıkılırsa ikinci el piyasası önemli bence amiral gemisi samsung ve apple alırdım

Geri