⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

"Bağımsız ayrı konularını açmakta özgürsün ama bu konu bozulursa gerisi benim umrumda olmaz uğraşmam." sen kimi neyle tehdit ediyorsun uğraşmayacaksan uğraşma? hiç bir forum seninle senin attığın linklerle var olmadı ve bu değişmeyecek. attığın linkleri ilk başlıkta topla denmiş yok onu da yapamam, e yapmazsan yapma kardeşim bu forum senin mi yoksa bu arkadaşların mı önce bir karar verin. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

İncehesap ve havitin konuları her hafta olacağı için kalması mantıklı. Amazon depo ürünleri konusu da saçma tabii ki, başlıkta ürün belli olmadan sıcak fırsat arayan adam neden o konuya girip baksın.

Bu konudaki tüm linkler amazon değil mi? O zaman bu konuda amazon depo ürünleri ana konusuyla birleştirilip tek bir amazon fırsat ana konusu olsun.

Her ürünün ayrı başlığının olmasının ne zararı var? Böyle ana konu kafasında açılan başlık altında biri a telefonunu soruyor biri b telefonunu, mantıklı bir mesaj ve ya aradığın telefona dair bir görüş bulabilmek için 4 sayfa gidip geliyorsun.
cok dogru demis konu birlestirilmesi bu is icin daha mantikli. ya da sicak firsatlar gibi ana konular diye kategori acin oraya upload edin.

"Bağımsız ayrı konularını açmakta özgürsün ama bu konu bozulursa gerisi benim umrumda olmaz uğraşmam." sen kimi neyle tehdit ediyorsun?
Ne tehdidi kafayı mı yedin? Böyle olmazsa ben uğraşmam yani her ürün için ayrı ayrı konu hazırlayıp paylaşamam dedim. Öyle bi vakit yok.

Attığın linkleri ilk başlıkta topla denmiş yok onu da yapamam, e yapmazsan yapma kardeşim.
Forum adına bi faydan yok, paylaştığın bişey yok. Bunu da sen yap o zaman. Geldin 2 gündür bişeyler yapmaya çalışanlara musallat oluyorsun.

Her ürünün ayrı başlığının olmasının ne zararı var? Böyle ana konu kafasında açılan başlık altında biri a telefonunu soruyor biri b telefonunu, mantıklı bir mesaj ve ya aradığın telefona dair bir görüş bulabilmek için 4 sayfa gidip geliyorsun.
Sen git her ürün için ayrı konunu aç, buna engel yok. Bu tek konunun kimseye zararı yok. Günde 5 tane telefon yakalıyorum belki, napayım sapık gibi sıcak fırsatlar bölümünü telefonlar ile mi doldurayım? Hepsini bir yerde biriktirmek, arşivlemek için belli bir mantık ile burada toparlıyoruz. Kaldı ki hepsi fırsat değil, sırf taksitli diye bu avantajı değerlendirmek isteyen olabilir. Telefon lazım olan bikaç sayfa geziversin. Çok harikalar olanlar için belki ayrı konu açılır.

Bir işe yaramayıp bik bik öten eleştiren en sevmediğim insan tipi. Bu dediklerini kendin yapaydın ya bu güne kadar. Gitmiş bir de şikayet etmiş.

Son düzenleme:
Samsung a26 vade farksız 3 taksit. 13k.

Samsung Galaxy A26 5G 128GB / 6GB RAM -- piyasa fiyatında 3 taksit

1770229795817.webp

Vivo v60 lite. , 14.700, 12 taksit.

Vivo V60 LITE 8GB 256GB Siyah -- piyasa fiyatına yakın 6 taksit

1770229959408.webp

1770230098642.webp

chatgpt esim olmadığını ve imei kaydının olmayacağını söylüyor honor 400 pro için

herhangi bir problem olmyorsa alayyım ya bunu chatgpt esim olmadığını ve imei kaydının olmayacağını söylüyor honor 400 pro için
O muhtemelen Amazon'da çakılı kalmış bi ürün başlığı. Zamanında öyle yazılmış herkes altına listelemiş. Yarın Vatan'ın müş. hiz. arayıp sorabilirsin.

O muhtemelen Amazon'da çakılı kalmış bi ürün başlığı. Zamanında öyle yazılmış herkes altına listelemiş. Yarın Vatan'ın müş. hiz. arayıp sorabilirsin.
Valla alıp göreceğiz. s23 fe'nin bataryası günü çıkarmayı geç elimde şarj cihazı ile 3 kere falan şarj etmek zorunda bırakıyordu. Bunu satıp honor 400' pronun bir taksidini çıkarmış olurum diye düşünüyorum. Teşekkürler.

Bu telefon taksit ile de alınmaz bence zaten bunun yerine aynı yine Xiaomi Poco m8 pro var ana kamerada küçük bir fark dısında farkları yok pil ekran batarya aynı yan kamera ve ön kamerası bunla aynı ki bence M8 Pro bile alınmaz oyle bi alınmazlıgı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung a26 vade farksız 3 taksit. 13k.
Vivo v60 lite. , 14.700, 12 taksit.
V60 Lite berbat direkt a26 alınır

Bu telefon iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ama piyasa fiyatına göre normal görünüyor 3 ay peşin fiyatına taksit var tüm kredi kartlarına.

Honor 400 Pro var, 3 ay peşin fiyatına taksit imkânı sunuluyor. Satıcı Vatan Bilgisayar, fiyat fena değil, değerlendirilebilir.
Camon 30S 9799' a alınır ana kamerası iddialı bir sensör boyutuna sahip işlemcisi de segmentinin normali tasarımı da iyi bence taksit imkanı varken bütçesi a26' ya yetmeyenler alsın geçsin.
Tabii alırken güncelleme işini falan bilmediğinizi varsayarak alın keza her şey olabilir. (Android 16 son deniyor 30S için)

Ne tehdidi kafayı mı yedin? Böyle olmazsa ben uğraşmam yani her ürün için ayrı ayrı konu hazırlayıp paylaşamam dedim. Öyle bi vakit yok.

Forum adına bi faydan yok, paylaştığın bişey yok. Bunu da sen yap o zaman. Geldin 2 gündür bişeyler yapmaya çalışanlara musallat oluyorsun.

Sen git her ürün için ayrı konunu aç, buna engel yok. Bu tek konunun kimseye zararı yok. Günde 5 tane telefon yakalıyorum belki, napayım sapık gibi sıcak fırsatlar bölümünü telefonlar ile mi doldurayım? Hepsini bir yerde biriktirmek, arşivlemek için belli bir mantık ile burada toparlıyoruz. Kaldı ki hepsi fırsat değil, sırf taksitli diye bu avantajı değerlendirmek isteyen olabilir. Telefon lazım olan bikaç sayfa geziversin. Çok harikalar olanlar için belki ayrı konu açılır.

Bir işe yaramayıp bik bik öten eleştiren en sevmediğim insan tipi. Bu dediklerini kendin yapaydın ya bu güne kadar. Gitmiş bir de şikayet etmiş.
sen sıcak fırsatları kimin için paylaşıyorsun, forumda sıcak fırsat arayan normal üyeler için doğru mu? ben o üyelerden biri olarak şikayetimi dile getirdim. fırsat arayan insanlar olmasa ne yapıcaksın, boş yere kendi kendine link paylaşır durursun. her forumun ilk ihtiyacı üyelerdir.

sen 2-3 eklenti kurup kopyala yapıştır link atarsın başka biri attığın ürünün özellikleri ile insanları bilgilendirir varsa mantıklı başka ürüne yönlendirir. sen kim oluyorsun da bana bir işe yaramayan diyebiliyorsun, 2-3 link paylaştın diye forumun ağası paşası mı oldun hayırdır? bak yukardaki arkadaş link paylaşmamış ama 3 ayrı mesaja cevap verip insanları bilgilendirmiş senden daha çok faydası dokunmuş, ama yok sana göre link paylaşan ağadır paşadır diğer her türlü konuda yardım edenlerin faydası yoktur, işe yaramıyordur, bik bik ötüyordur.

senin kişiliğinle ilgili tek laf etmemişim, ben ana konu olayı olmasın kaldırılsın diye eleştiri yapıyorum burda. sen geliyorsun benim şahsıma hakaret edip yok faydan yok yok işe yaramıyorsun bik bik ötüyorsun vs. herkes kendi kişiliğinin ekmeğini yer. bu forumda yetkin yok haberin olsun.

@Kurshun üzerime bas engelle tuşuna tıkla. Aynısını yaptım, yazarsan görmeyeceğim. Herkes anlaşamaz, boşa tartışıp konuyu bozmanın anlamı yok.

Samsung Galaxy A36 128 GB, tüm kredi kartlarına 3 ay peşin fiyatına taksit var. Güzel fiyat değerlendirebilir.

Samsung Galaxy A36 5G, 128/8GB -- piyasa fiyatına 3 taksit

1770236943149.webp

Son düzenleme:
Geri