Ekran kartı yatırımı

Demo Eren

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
Ben şimdi mesela 5070 alsam çünkü artacak diye düşünüyorum çok bilgim olmaz gider iyi PC alırım orda valo kasarım ben genelde ama mesela 5070 alsam çünkü şu anda yurt dışında 2x pump yaşadıkar ekran kartları tr ye de gelmeden alsam mesela 60 bin olsa nekadar olur bilmiyorum belki abarttım belki az onu kaça satabilirim ve nerden satabilirim jelatinli falan açılmamış bir şekilde

Bu biraz ütopik bir hayal bence. Diyelim ki bahsettiğiniz kadar yükseldi fiyat. 60k oldu. Düz 60k nakite senden alacağına 70kya 9 taksit herhangi bir kurumsal platformdan satın alır.

Mesela'dan başka bir şey anlamadım.

Ben şimdi mesela 5070 alsam çünkü artacak diye düşünüyorum çok bilgim olmaz gider iyi PC alırım orda valo kasarım ben genelde ama mesela 5070 alsam çünkü şu anda yurt dışında 2x pump yaşadıkar ekran kartları tr ye de gelmeden alsam mesela 60 bin olsa nekadar olur bilmiyorum belki abarttım belki az onu kaça satabilirim ve nerden satabilirim jelatinli falan açılmamış bir şekilde
Riskli gibi gözükse de bence altına yatırmak uzun vadede sağlam kar getirir . Ekran kartı riskli . İleride fiyatı düşme olasılığı var . Mesela eskiden 2080 , 980 gibi kartlar ateş pahasındaydı , şimdi gayet makul fiyatlarda temiz de buluyorsan alıyorsun .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de yüksek dozda mesela kullanıyorsun cümleler anlaşılmıyor

Knk ben yıllardır hadi yaşın küçük ama başarılıyım yüz binlerce tl ile borsada kriptoda hemde cs içinde baya başarılıyım altın döviz de var birde pc fiyatları hele şimdi yapay zeka yüzünden artarken hemde bende belki kar ederim diye düşünmüştüm bilgileriniz için teşekkür ederim şimdi tabikide asılı 60 k ise 65 e falan daha güvenilir yerden herkesin alıcağını biliyorum zaten bende öyle yaparım sadece mesela 60 olsa kaça satabilirim ve sahibinden dışında bir yer varmı diye merak etmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk ben yıllardır hadi yaşın küçük ama başarılıyım yüz binlerce tl ile borsada kriptoda hemde cs içinde baya başarılıyım altın döviz de var birde pc fiyatları hele şimdi yapay zeka yüzünden artarken hemde bende belki kar ederim diye düşünmüştüm bilgileriniz için teşekkür ederim şimdi tabikide asılı 60 k ise 65 e falan daha güvenilir yerden herkesin alıcağını biliyorum zaten bende öyle yaparım sadece mesela 60 olsa kaça satabilirim ve sahibinden dışında bir yer varmı diye merak etmiştim
Cs yatırımına yeni yeni geçtim diğerleride babamın izni sayesinde tabi

Aİ ile konuşmayı düzelltim. buda benden gece iyiliği olsun :D

Akıcı Hâli (düzeltilmiş):
Şimdi 5070 alsam, artacağını düşünüyorum. Çok bilgim yok ama iyi bir PC alır, Valorant oynarım. Yurt dışında ekran kartları iki kez pump yaşadı; Türkiye’ye gelmeden alsam, diyelim ki 60 bin olsa, ne kadar olur bilmiyorum. Belki abarttım, belki az söyledim. Onu kaça satabilirim ve nereden satabilirim? Jelatini açılmamış, sıfır durumda.

Geri