❌İndirim Bitti! Kingston KC3000 2TB 9283.19TL

Bu kadarı biraz şüphe uyandırıcı oldu.

Öncekilerden gelen oldu mu? Bu kadar üst üste stoğa bu fiyatta girmesi kuşkulandırdı beni.
Amazon şu sıralar ssd ürünlerinden yana sapıtmış durumda. Birkaç kez 990 pro aldım, biri hiç teslim bile edilmedi diğeri yerine de farklı ürün geldi. 9100 pro aldım, kargo etiketi bile açılmamış boş kutu geldi. Farklı marka model siparişi verdim, kargolandı görünüyor ama ortada ürün yok.

Dikkat edin.

eğer 1 tb filan ssdniz varsa hıza da ihtiyacınız yoksa iş olarak vs fazlasınada gerek yok. depolama amaçlıywsa bu paralara 6tb filan bulursunuz belki. bende bi 16-18tb çekmeyi planlıyorum öyle. hem daha uzun ömürlü sayılır.

Bitmiş yetişemedik

Amazon şu sıralar ssd ürünlerinden yana sapıtmış durumda. Birkaç kez 990 pro aldım, biri hiç teslim bile edilmedi diğeri yerine de farklı ürün geldi. 9100 pro aldım, kargo etiketi bile açılmamış boş kutu geldi. Farklı marka model siparişi verdim, kargolandı görünüyor ama ortada ürün yok.

Dikkat edin.
Hocam amazon mağdur bırakmaz iade onaylar ya kafa rahat o konuda

İadeyi onaylaması mesele değil, size yeminli beyan doldurtuyor. Ne gerek var? :)
Bana ne aldıysam tam geldi doğru geldi iade konusunda ise MNG yada kolay gelsin üzerinden verdim sorunsuz tabii sizde durum farklıdır yanlış ürün yada boş gelmesi olayları mesela nasıl işliyor süreç dijital mi yoksa kargo şubesinden mi işlem yapılıyor

Bana ne aldıysam tam geldi doğru geldi iade konusunda ise MNG yada kolay gelsin üzerinden verdim sorunsuz tabii sizde durum farklıdır yanlış ürün yada boş gelmesi olayları mesela nasıl işliyor süreç dijital mi yoksa kargo şubesinden mi işlem yapılıyor
Bu gibi durumlar sosyal medyadan sesinizi duyurmadan çözüme kavuşmuyor ne yazık ki. Amazon'un birçok ülke uzantısını yıllardır kullanıyorum, şu son dönemde ssd harici bir üründe asla sorun yaşamadım.

Birkaç günde çözüme kavuşturuyorlar fakat sizden de yeminli beyan doldurmanızı istiyorlar. Amazon'un işleyişini biraz sorgulaması gerekiyor, başına gelen biri için pek hoş bir durum değil.

Dikkat edin.
990 pronun satıcısı amazon muydu hocam? Ben de geçen 2 adet aldım ama sorunsuz teslim edildi gerçi kapalı kutu duruyor hala ama içi de boş çıkmaz herhalde diye umuyorum.

990 pronun satıcısı amazon muydu hocam? Ben de geçen 2 adet aldım ama sorunsuz teslim edildi gerçi kapalı kutu duruyor hala ama içi de boş çıkmaz herhalde diye umuyorum.
Evet satıcısı amazon 'du hocam, bir de netsiparis olarak aldım o hiç gelmedi günler sonra iptal edildi. Yarın teslim edilecek bir 9100 pro 2tb diskim var, bakalım bu kez ne olacak. O da amazon. :)

Amazondu satan gönderen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet satıcısı amazon 'du hocam, bir de netsiparis olarak aldım o hiç gelmedi günler sonra iptal edildi. Yarın teslim edilecek bir 9100 pro 2tb diskim var, bakalım bu kez ne olacak. O da amazon. :)
Bende 1 kez yaşadım 2 ürün aldım farklı satıcılar üzerinden 1 ürün gönderilen kargomda çıkmadı bildirdim sorunsuz anında para iademi aldım depoyla iletişime geçtiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TR de en sorunsuz e ticaret platformu bana göre kesinlikle amazon müşteriyi üzmüyorlar sırf ben iade ile uğraşmayayım diye bana mouse bile hediye ettiler + para iademi yaptılar 🤣

Son düzenleme:
gene kaçırdım.

Geri