🔥🔥NVIDIA YENİ KART TANITIMINI DURDURU🔥🔥

Üretimi durdurdu demiyor yeni ekran kartı modeli tanıtmayı durdurdu diyor.

Üretimi durdurdu demiyor yeni ekran kartı modeli tanıtmayı durdurdu diyor.
1770319824440.webp

1770319863350.webp

yanlış bilgilendirme ne alaka

Bu gelişmelerden sonra işlemci anakart fiyatlari düşer mi acaba sonuçta pc toplayacak insan sayısı azalacak
işlemci bilmem, anakartı kimse almayınca baya düşmüştü ram dolayı baya etkili olcak düşünüyorum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
öyle bir yazılmış ki nvidia sanarsın sektörden çekildi, yeni kart tanıtımı olmayacak desen daha iyi olmaz mi? boyle milleti panik yapiyorsun

Yeni ekran kartı tanıtmayı durdurdu diyor tam olarak. ÜRETİM nerede yazıyor neye göre yazdın başlığa?
O Yanlışlık olmuş orayı düzeltiriz zaten konuyu haberi görünce şaşırdım farklı bir şekilde açtım düzeltmemişim düzeltiriz direk ceza vermeyi gerektirmez

O Yanlışlık olmuş orayı düzeltiriz zaten konuyu haberi görünce şaşırdım farklı bir şekilde açtım düzeltmemişim düzeltiriz direk ceza vermeyi gerektirmez
Gerektirir, konunu binlerce insan görüyor sen düzeltene kadar binlerce insan yanlış bilgi aldı senin yüzünden.

• İnanılmaz
Gerektirir, konunu binlerce insan görüyor sen düzeltene kadar binlerce insan yanlış bilgi aldı senin yüzünden.
O Mantık ile bakıyorsak mehmetcigim forumda steam ile alakalı oyunların kapanmasında yasaklı içerik yazanı sikayet ettigimde ret verende sizdiniz forumda 18 yaş altı kişiler girdiginde ve direkt hatalı cinsel içerikli yazıyı sikayet ettigimde sorun olmamıştı

• Muhteşem
RTX 5000 serisi değerine değer katacak özellikle en az 12 GB olan modeller.

1770321017041.webp

bundan üretirler mi

Geri