- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,763
Üretimi durdurdu demiyor yeni ekran kartı modeli tanıtmayı durdurdu diyor.
Release ne demek bir bakar mısın?
işlemci bilmem, anakartı kimse almayınca baya düşmüştü ram dolayı baya etkili olcak düşünüyorum.Bu gelişmelerden sonra işlemci anakart fiyatlari düşer mi acaba sonuçta pc toplayacak insan sayısı azalacak
Yeni ekran kartı tanıtmayı durdurdu diyor tam olarak. ÜRETİM nerede yazıyor neye göre yazdın başlığa?PAUSE NE DEMEK BAKARMSIINIZ
O Yanlışlık olmuş orayı düzeltiriz zaten konuyu haberi görünce şaşırdım farklı bir şekilde açtım düzeltmemişim düzeltiriz direk ceza vermeyi gerektirmezYeni ekran kartı tanıtmayı durdurdu diyor tam olarak. ÜRETİM nerede yazıyor neye göre yazdın başlığa?
Gerektirir, konunu binlerce insan görüyor sen düzeltene kadar binlerce insan yanlış bilgi aldı senin yüzünden.O Yanlışlık olmuş orayı düzeltiriz zaten konuyu haberi görünce şaşırdım farklı bir şekilde açtım düzeltmemişim düzeltiriz direk ceza vermeyi gerektirmez
O Mantık ile bakıyorsak mehmetcigim forumda steam ile alakalı oyunların kapanmasında yasaklı içerik yazanı sikayet ettigimde ret verende sizdiniz forumda 18 yaş altı kişiler girdiginde ve direkt hatalı cinsel içerikli yazıyı sikayet ettigimde sorun olmamıştıGerektirir, konunu binlerce insan görüyor sen düzeltene kadar binlerce insan yanlış bilgi aldı senin yüzünden.