🔥İndirim TCL 55c7k 55 inç Miniled Televizyon - 52.000 TL (Peşin Fiyatına 4 Taksit)

Reaksiyon skoru
206
Fiyatı iyi denebilecek düzeyde. Bu bütçelerde televizyon ihtiyacı olan değerlendirsin bence. En çok düştüğü fiyat 46 bin TL küsurdu. İnceleme videoları da (anlaşmalı değillerse) oldukça pozitif. Kendim, mağazada görüntüsünü görme fırsatı bulmuştum. Olede yakın bir görüntüsü var. Siyahları güzel gösteriyor. Parlaklığı çok iyi. Filmler, diziler, playstation için çok iyi. Genelde normal tv kanalları izleyenler için gereksiz pahalı. Bir de yorumlarda bir kaç kişi kumandanın kısa sürede çok pil tükettiğini belirtmiş. Kumanda arızaları veya bilmediğimiz bir ayarından kaynaklı olabilir. Alacak olanlar bunu da göz önünde bulundurursa iyi olur.

İndirimli fiyat için Vatan hesabınızla giriş yapın.

görsel_2026-02-05_230828143.webp

Tıklandığında stoktaki mağazalar olarak gözüküyor. Aldılar herhalde. Belki birazdan yenilerler. Belli olmuyor. @rakun396

görsel_2026-02-05_231107532.webp

Fiyatı iyi denebilecek düzeyde. Bu bütçelerde televizyon ihtiyacı olan değerlendirsin bence. En çok düştüğü fiyat 46 bin TL küsurdu. İnceleme videoları da (anlaşmalı değillerse) oldukça pozitif. Kendim, mağazada görüntüsünü görme fırsatı bulmuştum. Olede yakın bir görüntüsü var. Siyahları güzel gösteriyor. Parlaklığı çok iyi. Filmler, diziler, playstation için çok iyi. Genelde normal tv kanalları izleyenler için gereksiz pahalı. Bir de yorumlarda bir kaç kişi kumandanın kısa sürede çok pil tükettiğini belirtmiş. Kumanda arızaları veya bilmediğimiz bir ayarından kaynaklı olabilir. Alacak olanlar bunu da göz önünde bulundurursa iyi olur.

İndirim devam ediyor indirim bittiyi kaldırabilirsiniz.

65ck7 yı medimarkttan 57.5 k ya almıştım yanında hama akım korumalı prizde hediye idi şimdi 80 k olmuş eğer alabiliyorsanız pek sanmıyorum ama bu fiyata tekrar düşerse 65 ck7yı alabilirsiniz . konudan bağımsız tvye uzaklığınıza göre tv tercih edebilirsiniz 55 65 75 vb orası size kalmış c serisi güzel kaliteli seri alanlara şimdiden hayırlı olsun.

Almayı çok istediğim bir model uzun süredir takip ediyorum 46 bine düştüğü zamanı kaçırdım sanki fiyat da bence makul fakat paraf kredi kartım olmadığı icin 4 taksit ile alamıyorum sepete ekledim öylece bakışıyoruz.

Ayni televizyonu kullaniyorum pilin bitme sebebi kumandadaki isik isigi kapatinca pil cok uzun sure gidiyor Ayarlar ve geri tusuna 3 saniye basili tutunca kumanda isigi kapaniyor
1770328120661.webp

Son düzenleme:
11 kasım indirimlerinde 65 inç versiyonunu aldım çok memnunum aşırı iyi gösteriyor birde q7c ve c7k modeli aynı düşünen varsa

tcl in en guzel olayi beyazlari digerlerine gore daha gercekci vermesi digerlerinde mavilesme oluyor ama tcl de olmuyor direkt beyaz verebiliyor buda izleme keyfini etkiliyor lg c5 oled ile karsilastirmasinda aradaki fark gozukuyordu beyaz karsilastirmasi yapmislar tcl acik ara onde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1770329313031.webp

4k 144hz verebiliyor hdr10 sekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec