Valorant kesinlikle bitmeyen bir ping sorunu

Killer cats

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
sürekli hız testi yapıyorum hiç bi problem yok ama valo da acayip sayılara çıkıyo 10k ping görmüşlüğüm var yani nasıl düzelebilir bu riot istemci kapat aç yapınca düzeliyoda 1,2 tur gidiyo öylede

sürekli hız testi yapıyorum hiç bi problem yok ama valo da acayip sayılara çıkıyo 10k ping görmüşlüğüm var yani nasıl düzelebilir bu riot istemci kapat aç yapınca düzeliyoda 1,2 tur gidiyo öylede

ethernetle bağlısın dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ethernetle bağlıysan kabloyu değişmeyi dene windows ağ ayarlarını sıfırla vpn açık kalmış mı diye bak olmadı fazla ugrasma format at

Eğer wi-fi ile bagliysan olması normaldir, özelliklede modemle aynı odada değilsen, ethernet ile bağlı isen kablo kırılmıştır tahminen yeni kablo alabilirsin

Eğer wi-fi ile bagliysan olması normaldir, özelliklede modemle aynı odada değilsen, ethernet ile bağlı isen kablo kırılmıştır tahminen yeni kablo alabilirsin
hocam ethernet değil ama bütün değerler düşük geliyo hep başka herhangi bir oyundada görmüyorum hiç bu ping leri ama bi ethernetle deneyeyim olmadı

Geri