düz cloud 3 kablolunun müzik ses deneyimi çok daha iyi geldi bana ama kablosuz kötüydü müzikte sende de böyle midiruygulamasından eski sürüm eq bass boost açık ve dts x uzanımsal ses olarak kullanıyorum sadece oyunlarda güzel ses kasılıyor ince ayarlarla daha iyi hale gelebilir tabii.
ben sadece fps oyuunlarına önem veriyorun gerisi pek önemli değil diyenler çin çok güzel fiyat ancak film müzik için çok çok yetersiz, ses yüksekliği de baya az, alacaklar bunları göz önünde bulundursun. Sağ kulaklıktan dip ses gelen çok kullanıcısı var onlardan biride bendim, ona da dikkat edin ilk aldığınızda.![]()
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanawww.mediamarkt.com.tr
dostum bu model S modeli tartışılan düz model. S modelde sorunlar düzeltildi diye okumuştum.ben sadece fps oyuunlarına önem veriyorun gerisi pek önemli değil diyenler çin çok güzel fiyat ancak film müzik için çok çok yetersiz, ses yüksekliği de baya az, alacaklar bunları göz önünde bulundursun. Sağ kulaklıktan dip ses gelen çok kullanıcısı var onlardan biride bendim, ona da dikkat edin ilk aldığınızda.
Şu forumda daha detaylı tartışıldı zaten:
fiyat güzelmiş ama ürünün kendisi güzel değil malesef
yok hocam bende öyle sanıp s modelini almıştım ama aynı tek farkı 2 mikrofonlu olması onun dışında her şeyi aynı.dostum bu model S modeli tartışılan düz model. S modelde sorunlar düzeltildi diye okumuştum.
14. gündeyiz hocam iade için çok geç, ki hijyen ürünü geçiyor kolay kolay iade de almıyor çoğu satıcı ve mağaza, bu tip ürünleri amazon üzerinden, amazon satıcılı bir şekilde alın ileri ki alışverişlerinizde 1 ay boyunsa koşulsuz iade edebiliyorsunuz.23 ocakta mağazasından kırmızısını 7000tlye aldım, acayip dolandırılmış hissediyorum. yapılabilecek bir sey var mıdır
şemsiye...................yok hocam bende öyle sanıp s modelini almıştım ama aynı tek farkı 2 mikrofonlu olması onun dışında her şeyi aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
14. gündeyiz hocam iade için çok geç, ki hijyen ürünü geçiyor kolay kolay iade de almıyor çoğu satıcı ve mağaza, bu tip ürünleri amazon üzerinden, amazon satıcılı bir şekilde alın ileri ki alışverişlerinizde 1 ay boyunsa koşulsuz iade edebiliyorsunuz.
Ek olarak bluetooth özelliği geldi oS takısının manası nedir
ben sadece fps oyuunlarına önem veriyorun gerisi pek önemli değil diyenler çin çok güzel fiyat ancak film müzik için çok çok yetersiz, ses yüksekliği de baya az, alacaklar bunları göz önünde bulundursun. Sağ kulaklıktan dip ses gelen çok kullanıcısı var onlardan biride bendim, ona da dikkat edin ilk aldığınızda.
Şu forumda daha detaylı tartışıldı zaten:
kablolu bir tık daha iyiymiş evet ama bu fiyat bandında razer blackshark hyperspeed ikisinden de daha başarılı, malzeme kalitesi hariç.Kablolu da müzik ses kalitesi baya iyi aslında ama wireless bir garip gelmişti bana[/embed]