Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,413
En azından faturasını isteyin. Parayı ödeyen sizsiniz. Fatura da size verilmeli.
Geçmiş olsun hocam, Allah iyi insanlarla karşılaştırsınHocam ben de ödeme taraftarı değilim, adam aracı servise götürmüş bile tutanak tutsak bile olacak iş işten geçti. Adam bundan sonra sadece dava açabilirmiş avukat masrafları falan yüksek dediği için babam ödemeye razı. Babamın bu konular hakkında bilgi sahibi olmadığını bir kez daha söyleyeyim ve adamla kanlı bıçaklı olucağız ben ödeyecem dedi. Emin olun sizden çok ben ödemeyelim dedim ama ikna edemedim yine de teşekkür ediyorum ben hepinize.
Kime denk gelmişsiniz ya Allah akıl fikir versin insanlara. Tekrardan geçmiş olsun hocam nasıl oldu buEvet durum güncellemesi, ölümle tehdit edildik![]()
Sorma hocam ülkedeki ahlaksız sayısı bitmiyor maalesef. Park ederken çarpıverdik.Kime denk gelmişsiniz ya Allah akıl fikir versin insanlara. Tekrardan geçmiş olsun hocam nasıl oldu bu
elinizde ne var ne yoksa emniyete gidip suç duyurusunda bulunun.Evet durum güncellemesi, ölümle tehdit edildik![]()
arabayı kaldırıma park etmiş bunu da şikayet edip ceza kestirebilirsiniz hocamFotoğrafı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şurdan 20 bin TL talep etmesi çok komik, içerden bir şey yamuldu demiş benle konuşmadı mağdur kişi ne olmuş tam bilmiyorum fakat kazayı yapan kişi ustalara sormuş pek de mümkün değil dedi.
Gel de anlat hocam velev ki o kadar masraf çıktı fatura da atmıyor adamBune la bundan mı talep ediyo kırık yok bişey yok bi pasta cila mis. Aks ve rot başlarına bir şey geleceğini düşünmüyorum çünkü çok yavaş vurmuşsunuz sizin arabanızda hiç hasar yok . En baba bi rot ayarı yaptırtır geçersiniz 600 e
dostum tutanak yok bişey yok fatura atmıyorsa cukkalıyor demektir. Ödemeyin engelleyin adamı geçin. Bu arada sahte tanıdıktan şişirilmiş fatura da çıkartabilir onu da kabul etmeyin adamakıllı bi ustaya götürülücek birlikte bakacaksınız hasara ki hasar yok dostum belli yani çarptığın zaman diğer tekerlekte hafif sağa doğru bakıyorsa o aracın rot kolları rotiller rot başları sağlamdır hiç bi bok olmamıştır o araca. Engelleyin geçin tutanak tuttursaydı en başta ya da dolandırmaya çalışmasaydı. Benim aracıma çarptı adamın biri geçen gün kaçtı gitti kamera kaydı da var kamera kaydıyla polise gittim hiç bir şey yapmadılar adamın ruhu duymadı polise gittimiGel de anlat hocam velev ki o kadar masraf çıktı fatura da atmıyor adam
polise acilinden gidip suç duyurusunda bulunun mevzu sadece kaza değil burada. Adamın hatalı park ettiği de bariz ama tutanak olmadığı için eleman bu konuda yırtmış. Ama tutanak olmadığı için siz de tüm masraflardan yırtmış oluyorsunuz. Tutanak şart. Sonradan tutanak tutulmadığı için şikayetçi olunabiliyor ama şikayetçi olup kazansa dahi sizin masraf bundan düşük olur diye düşünüyoru. Adam o kazaya hiç bir para harcamayacak o şekilde binmeye devam edecek sizin verdiğiniz parayı da cukkalıyacak temiz para sigorta harici elden para vermeyin aracta değer kaybı vs olmaz eski araç sonuçta. Sigortasıyla iletişime geçmesini söyleyin geri kalanını sigorta hallediyor. Hatta sizden para çıkmıyor sizin sigortanız gerekli ödemeyi karşı tarafın sigortasına yapıyor. Temiz iş. Siz de kendi sigortanızı arayıp durum hakkında bilgi alabilirsiniz.Evet durum güncellemesi, ölümle tehdit edildik![]()