Trafik Kazasında Para Ödetilmesi

En azından faturasını isteyin. Parayı ödeyen sizsiniz. Fatura da size verilmeli.

Hocam ben de ödeme taraftarı değilim, adam aracı servise götürmüş bile tutanak tutsak bile olacak iş işten geçti. Adam bundan sonra sadece dava açabilirmiş avukat masrafları falan yüksek dediği için babam ödemeye razı. Babamın bu konular hakkında bilgi sahibi olmadığını bir kez daha söyleyeyim ve adamla kanlı bıçaklı olucağız ben ödeyecem dedi. Emin olun sizden çok ben ödemeyelim dedim ama ikna edemedim yine de teşekkür ediyorum ben hepinize.
Geçmiş olsun hocam, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Öncelikle geçmiş olsun şahsa elden ödeme yapmayın, sigorta poliçe numaranızı verin sigortadan halletsin fakat bu sizden para çıkmayacak anlamına gelmiyor, karşı tarafın aracı kiralık araç ise yada şahıs kendi aracını kullanamayıp araç kiralamış ise yada aracı ile atıyorum kargoculuk nakliyecilik vs yapıyorda ona engel olmuş iseniz bunun masrafını ayrıyetten size dava açıp alabilir aklınızda bulunsun.

Fotoğrafta göründüğü gibi yüksek bir maliyet gözükmüyor ama arkadaşın dediği gibi akbilyalarında süspansiyonda belki hasar oluşmuş olabilir bakmak lazım tutanağı çevrelerden fotoğraf çekip tutanak doldurup ruhsat bilgilerini falan alman lazım kabul etmiyor diye bir şey yok aracı eski zaten ne olacak zararı olmaz yani değeri düşmez kolay kolay tutanak tutmak istemiyorsa polisi arayıp tutanak tutturacaksın Aksa falan zarar gelse bile 20K tutmaz parçaları ucuz genelde Hyundai'nin anlayacağım boş yapıyor yani.

Bune la bundan mı talep ediyo kırık yok bişey yok bi pasta cila mis. Aks ve rot başlarına bir şey geleceğini düşünmüyorum çünkü çok yavaş vurmuşsunuz sizin arabanızda hiç hasar yok . En baba bi rot ayarı yaptırtır geçersiniz 600 e

Bune la bundan mı talep ediyo kırık yok bişey yok bi pasta cila mis. Aks ve rot başlarına bir şey geleceğini düşünmüyorum çünkü çok yavaş vurmuşsunuz sizin arabanızda hiç hasar yok . En baba bi rot ayarı yaptırtır geçersiniz 600 e
Gel de anlat hocam velev ki o kadar masraf çıktı fatura da atmıyor adam

Gel de anlat hocam velev ki o kadar masraf çıktı fatura da atmıyor adam
dostum tutanak yok bişey yok fatura atmıyorsa cukkalıyor demektir. Ödemeyin engelleyin adamı geçin. Bu arada sahte tanıdıktan şişirilmiş fatura da çıkartabilir onu da kabul etmeyin adamakıllı bi ustaya götürülücek birlikte bakacaksınız hasara ki hasar yok dostum belli yani çarptığın zaman diğer tekerlekte hafif sağa doğru bakıyorsa o aracın rot kolları rotiller rot başları sağlamdır hiç bi bok olmamıştır o araca. Engelleyin geçin tutanak tuttursaydı en başta ya da dolandırmaya çalışmasaydı. Benim aracıma çarptı adamın biri geçen gün kaçtı gitti kamera kaydı da var kamera kaydıyla polise gittim hiç bir şey yapmadılar adamın ruhu duymadı polise gittimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet durum güncellemesi, ölümle tehdit edildik :ROFLMAO:
polise acilinden gidip suç duyurusunda bulunun mevzu sadece kaza değil burada. Adamın hatalı park ettiği de bariz ama tutanak olmadığı için eleman bu konuda yırtmış. Ama tutanak olmadığı için siz de tüm masraflardan yırtmış oluyorsunuz. Tutanak şart. Sonradan tutanak tutulmadığı için şikayetçi olunabiliyor ama şikayetçi olup kazansa dahi sizin masraf bundan düşük olur diye düşünüyoru. Adam o kazaya hiç bir para harcamayacak o şekilde binmeye devam edecek sizin verdiğiniz parayı da cukkalıyacak temiz para sigorta harici elden para vermeyin aracta değer kaybı vs olmaz eski araç sonuçta. Sigortasıyla iletişime geçmesini söyleyin geri kalanını sigorta hallediyor. Hatta sizden para çıkmıyor sizin sigortanız gerekli ödemeyi karşı tarafın sigortasına yapıyor. Temiz iş. Siz de kendi sigortanızı arayıp durum hakkında bilgi alabilirsiniz.

Geri