Samsung S26 serisi çıktığında S25 Ultra ile S24 Ultra’nın fiyatları düşer mi?

O zaman s26 çıksın 1 ay falan bekleyeyim yani. Çünkü alabildiğim kadar ucuza almak istiyorum. Sizde çok iyi fiyata almışsınız. 1 2 ay içinde 26 nın yanında 25 ultra da düşer değil mi? Çünkü 26 aşırı ucuz olmadıkça alasım yok. Ayrıca bu sefer 26 serisinin büyük bir fiyat farkıyla çıkacağı konuşluyor.
Ben satmaya almıştım o cihazı, şuan yurtdışı S24 Ultra kullanıyorum 1 haftalıktı 25K'ya aldım 2025 Ocak'ta

Dediğim gibi şahsen S26 Ultra'yı beklerdim 2 ay kadar. Yine de siz bilirsiniz

Ben satmaya almıştım o cihazı, şuan yurtdışı S24 Ultra kullanıyorum 1 haftalıktı 25K'ya aldım 2025 Ocak'ta

Dediğim gibi şahsen S26 Ultra'yı beklerdim 2 ay kadar. Yine de siz bilirsiniz
yurtdışı kullanma işi nasıl oluyor? 38 bine bir sürü yd s25U var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. sonuçta 4 ay kapalı olmuyor mu?

yurtdışı kullanma işi nasıl oluyor? 38 bine bir sürü yd s25U var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. sonuçta 4 ay kapalı olmuyor mu?
şu an kullanamıyorsun diye biliyorum kapalı değil mi kaydı

Son düzenleme:
Öncelikle 38 pahalı. 1-2 aylık 30K'ya bulursunuz. Malum android kutuyu açınca bile %20 değer kaybediyor.

Kullanımı da her bir SIM 4 ay, toplam 8 ay açık telefon. Kalan 4 ay 2. Telefon kullanmak durumundasınız. Benimki ekimde kapandı, 3 ay başka telefon kullandım. Şuanda da 2 telefon devam ediyorum nisan sonu S24U'ya sim takacağım. 8+8 2027 ağustosa kadar açık kalmış olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an kullanamıyorsun diye biliyorum kapalı değil mi kaydı
Açıldı geçen hafta ama S24U 240 dolar, S25U 300 dolar dediler. Bana çok pahalı geldi yaptırmadım. Şahsen 240 dolar vermek yerine elimdekini satar, üstüne 240 dolar koyar S26U alırım 😅

Öncelikle 38 pahalı. 1-2 aylık 30K'ya bulursunuz. Malum android kutuyu açınca bile %20 değer kaybediyor.

Kullanımı da her bir SIM 4 ay, toplam 8 ay açık telefon. Kalan 4 ay 2. Telefon kullanmak durumundasınız. Benimki ekimde kapandı, 3 ay başka telefon kullandım. Şuanda da 2 telefon devam ediyorum nisan sonu S24U'ya sim takacağım. 8+8 2027 ağustosa kadar açık kalmış olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıldı geçen hafta ama S24U 240 dolar, S25U 300 dolar dediler. Bana çok pahalı geldi yaptırmadım. Şahsen 240 dolar vermek yerine elimdekini satar, üstüne 240 dolar koyar S26U alırım 😅
valla evet 30k baya ucuz fiyat ama ben galiba telefonu normal şekilde alıp sim işleriyle uğraşmamayı tercih edecem

Geri