Öneri 15k Bütçeyle Klavye ve Mouse Önerileri

hasbaska

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Wraith'ten ATK RS7 V2 ultra %75 manyetik switchli klavyesi ve ATK Blazing Sky Duckbill mouseunu almayı düşünüyorum. İkisi 15kya geliyor. Bu bütçeye aynı performansları verebilecek klavye/mouse önerisinde bulunur musunuz?

Not: Şu anki ekipmanlarım Logitech g513 carbon klavye / Logitech G PRO X superlight.

Wraith'ten ATK RS7 V2 ultra %75 manyetik switchli klavyesi ve ATK Blazing Sky Duckbill mouseunu almayı düşünüyorum. İkisi 15kya geliyor. Bu bütçeye aynı performansları verebilecek klavye/mouse önerisinde bulunur musunuz?

Not: Şu anki ekipmanlarım Logitech g513 carbon klavye / Logitech G PRO X superlight.
Ultraya gerek yok, daha iyi bir ürün önereyim sana.

Görünüşünü beğenmezsen keycaps alabilirsin ama benim gözüme güzel gözüküyor.

Mouse olarakta bunu önerebilirim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin istediğin ürünleride denedim, sormak istediğin tüm soruları sorabilirsin.

Senin istediğin ürünleride denedim, sormak istediğin tüm soruları sorabilirsin.
Söylediğin klavyenin görüntüsü gayet hoş keycaps almayı düşünmem zaten. Mouse olarak neden ninjutso önerdiğini sorabilir miyim teknik özellik açısından benzer gibi duruyorlar

Söylediğin klavyenin görüntüsü gayet hoş keycaps almayı düşünmem zaten. Mouse olarak neden ninjutso önerdiğini sorabilir miyim teknik özellik açısından benzer gibi duruyorlar
Ninjutso markası Atk'dan mouse üretiminde çok daha başarılı. Benim kullandığım model ten air modeli ve aşırı memnunum. Gerek performansı olsun, gerek malzeme kalitesi olsun çok daha iyi diyebilirim. Bunları satın alırken Conlife kodunu kullanırsan Mouse 5334 Liraya Klavye ise 8244 liraya denk geliyor.
1770407199682.webp

Ninjutso markası Atk'dan mouse üretiminde çok daha başarılı. Benim kullandığım model ten air modeli ve aşırı memnunum. Gerek performansı olsun, gerek malzeme kalitesi olsun çok daha iyi diyebilirim. Bunları satın alırken Conlife kodunu kullanırsan Mouse 5334 Liraya Klavye ise 8244 liraya denk geliyor.
1770407199682.webp
Delikli mouse düşünür müsün?

Ninjutso markası Atk'dan mouse üretiminde çok daha başarılı. Benim kullandığım model ten air modeli ve aşırı memnunum. Gerek performansı olsun, gerek malzeme kalitesi olsun çok daha iyi diyebilirim. Bunları satın alırken Conlife kodunu kullanırsan Mouse 5334 Liraya Klavye ise 8244 liraya denk geliyor. Alıntıyı görüntüle

Delikli mouse düşünür müsün?
Ellerim çok terliyor o yüzden delikli mouse düşünmüyorum şahsen ama tavsiyelerin için teşekkür ediyorum biraz daha düşünüp muhtemelen dediğin modelleri alacağım.

Ellerim çok terliyor o yüzden delikli mouse düşünmüyorum şahsen ama tavsiyelerin için teşekkür ediyorum biraz daha düşünüp muhtemelen dediğin modelleri alacağım.
Anladım hocam. Araştırabilirsiniz, bana her türlü soru sorabilirsiniz yardımcı olurum bir sürü mouse,klavye deneyimledim.

Geri