Ryzen 5 7500f ısınma

Reaksiyon skoru
1
sistemi 1 yıl önce dizdim bütçem yetmediği için ekran kartım baya kötüydü şuan rx 580 e upgrade yaptım işlemcim stock fana sahip çoğu yerde boşta 35 40 derecede çalışıyor diyorlar ama benimki boşta 52.6 nın altına düşmüyor bios tan fan ayarı yaptım yüzdeleri arttırdım ama hala aynı bu değer fazla mı yoksa stock fan olduğu için normal mi ?

sistemi 1 yıl önce dizdim bütçem yetmediği için ekran kartım baya kötüydü şuan rx 580 e upgrade yaptım işlemcim stock fana sahip çoğu yerde boşta 35 40 derecede çalışıyor diyorlar ama benimki boşta 52.6 nın altına düşmüyor bios tan fan ayarı yaptım yüzdeleri arttırdım ama hala aynı bu değer fazla mı yoksa stock fan olduğu için normal mi ?
stok fana ekstra macun eklediniz mi ?

Stok fanın kendine hayrı yok hocam, soğutucu almayı düşünürseniz bütçe söyleyin yardımcı olalım.
Ayrıca fan ayarı değil de BIOS içinden tüm çekirdeklere -15 -20 verirsiniz Curve Optimizer ile, anakartınız nedir ?

Stok fanın kendine hayrı yok hocam, soğutucu almayı düşünürseniz bütçe söyleyin yardımcı olalım.
Ayrıca fan ayarı değil de BIOS içinden tüm çekirdeklere -15 -20 verirsiniz Curve Optimizer ile, anakartınız nedir ?
hocam arkadaşin cok bilgisi yoksa denetim masasindan güç seceneklerinden gelişmiş guc seceneklerinden maksumum işlemci gucunu %90 a da düşşse aynı sonucu verir

stok fana ekstra macun eklediniz mi ?
evet ekledim daha yeni macun sürdüm hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam soğutuya maksimum 3k ayırabilirim anakart da

MSI PRO A620M-B AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
yükteki ısı nedir
en fazla 95 gördüm

Bu da gözümden kaçmış, gece 2'ye kadar alırsanız bu fiyatta.

teşekkür ederim öneri için

teşekkür ederim

en fazla 95 gördüm

teşekkür ederim öneri için

teşekkür ederim
1700 vermeyin hocam o soğutucuyu attığımda 1200 civarıydı, ara ara indirime girer yine ama 800-1000TL bandında bi soğutucu da işinizi görür. Yükte 95 derece de sıkıntı hocam yakın zamanda soğutucu almaya bakın, stok fanlar idarelik oluyor anca.

ben de 5.2 hızda pbo açık 70 geçmiyor arctic duo hava soğutma var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,734
Üyeler
188,649
Son üye
myca70
Geri