faturada sahtecilik güzel tezgahÇok çok pdften sil yolla o şekilde hocam kontrol edeceklerini sanmıyorum
faturada sahtecilik güzel tezgahÇok çok pdften sil yolla o şekilde hocam kontrol edeceklerini sanmıyorum
Aynen aynen ikinci el tüm cihazlarda böyle sorunlar çıkarıyorlarsa benim kartta da çıkarabilirlerfaturada sahtecilik güzel tezgah
dimi 6090 bile yapilibrsin hem yeni seri sahibi olursunAynen aynen ikinci el tüm cihazlarda böyle sorunlar çıkarıyorlarsa benim kartta da çıkarabilirler
Hadi oluşum işine bakdimi 6090 bile yapilibrsin hem yeni seri sahibi olursun![]()
peki anneciğimHadi oluşum işine bak
İşe yarıyor. Daha önce denendiÇok çok pdften sil yolla o şekilde hocam kontrol edeceklerini sanmıyorum
Sizin adınıza ben utandım valla.İşe yarıyor. Daha önce denendi
Ön yargı iyi değildir. Hakkınızı savunmak için bir gün başınıza gelirde yapmak zorunda kalırsanız eğer anlarsınız, kimin nerede utanması gerektiğini.Sizin adınıza ben utandım valla.
Sebep ne ? hepsiburada trendyol gibi sitelerde no name satıcılar iade ürünleri fatura kesip zaten satıyor sıfır diye hatta o YouTubelara sponsor olan siteler bile kutusu açılmış ürünlere sıfırmış gibi satıyor fatura kesiyor bi amazon sıfırsa yeni depo ürünüyse ikinci el yazıyor faturaya insanların keyfi olarak iade ettikleri ürünleri piyasa fiyatının bir kaç k altına aldık diye garantisi neden devre dışı kalsın 2 elde de senin adına fatura kesilmese bile ekran kartında sorun çıkınca aldığın kişinin faturasını veriyorsun servise ve garantisinde sorun olmuyor zaten amazon değişim yapmıyor sadece iade yapıyor ki o da mantıklı değil zaten ucuza aldığımız ürünü neden geri verelim bi geriye kalan ekran kartına oluşacak sorunlar ve bakımı ister istemez 2-2.5 yılın sonunda bazen bakım gerekiyor ekran kartına sırf depo ürünü diye neden kartı kendi açıp bakımını yapsın yada para verip yaptırsın ki ya da çıkacak herhangi bir sorunda dünya para verip aldığı ürünü elinde kalsın ki adam bunu yolda bulmadı parasını vererek aldı garanti de en doğal hakkıSizin adınıza ben utandım valla.
Aynen öyle aynı şeyi dedim beni suçluyorlar bir de pişkin pişkin. Aklı sıra vicdan rahatlatıyorlar.aga yaptığınız sahteciliği bari savunmayın , ülke bu yüzden gelişmiyor zaten yaptığı çakallığı sahteciliği güzel birşeymiş gibi anlatmakta ne bileyim allah sonumuzu hayır etsin