🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sizin adınıza ben utandım valla.
Sebep ne ? hepsiburada trendyol gibi sitelerde no name satıcılar iade ürünleri fatura kesip zaten satıyor sıfır diye hatta o YouTubelara sponsor olan siteler bile kutusu açılmış ürünlere sıfırmış gibi satıyor fatura kesiyor bi amazon sıfırsa yeni depo ürünüyse ikinci el yazıyor faturaya insanların keyfi olarak iade ettikleri ürünleri piyasa fiyatının bir kaç k altına aldık diye garantisi neden devre dışı kalsın 2 elde de senin adına fatura kesilmese bile ekran kartında sorun çıkınca aldığın kişinin faturasını veriyorsun servise ve garantisinde sorun olmuyor zaten amazon değişim yapmıyor sadece iade yapıyor ki o da mantıklı değil zaten ucuza aldığımız ürünü neden geri verelim bi geriye kalan ekran kartına oluşacak sorunlar ve bakımı ister istemez 2-2.5 yılın sonunda bazen bakım gerekiyor ekran kartına sırf depo ürünü diye neden kartı kendi açıp bakımını yapsın yada para verip yaptırsın ki ya da çıkacak herhangi bir sorunda dünya para verip aldığı ürünü elinde kalsın ki adam bunu yolda bulmadı parasını vererek aldı garanti de en doğal hakkı

Abicim o zaman ona göre alacaksın üç beşe bakmayıp az meblağ daha vererek sıfır ürün alacaksınız, şu an savunduğunuz şey ÖZEL BELGEDE SAHTECİLİK. TCK Madde 207’yi açın okuyun ne diyormuş öğrenin. Öyle iki harf sildim sattım olayı yok. Ben sizlerin iyiliği için diyorum, yok illa yapacaz diyorsanız siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben Amazon depo'dan 3 tane Samsung ürünü aldım, hem Amazon hem Samsung müşteri hizmetlerine sorduğumda fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantisi olduğunu söylediler. Eğer 1 yıllık Amazon garantisi içinde ürüne bir şey olursa Amazon'a gönderiyorsun, garanti sürecini Amazon yönetiyor 1 yıl bittikten sonra ürünü direkt Samsung'a gönderiyorsun. İstiyorsan 1 yıllık Amazon garantisi sürerken de ürünü direkt Samsung'a gönderebilirsin.

Geri