Öneri Garantisi Bitmiş 7900 XTX İade Edeyim mi?

Hepsiburada harika firma ertesi gün teslimat falan geçen 20 tllik bir siparişim oldu 2 gün kargoya vermediler diye 50 TL hepsipay bakiyesi verdiler teselli 😆

bana kalırsa garantisi bitmiş kartı satıp daha iyi teknolojisi olan 9070 xt almak :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7900xtx ten daha iyi tabii ki teknolojisi yanlış anlaşılmasın nvidia bu framagen ve dlss işlerinde daha iyidir diye düşünüyorum 9070 xtdeki fsr için birkaç reddit yorumu okudum gayet iyi olduğunu yazmışlar
4k için yetersiz kalır mfg yok
5080 bazi oyunlarda vram yetiremiyor ama 9070 xtye kiyasla çok daha rahat 4k kaldirir
burasi 5090 alma işi

14 gün önce mi aldın kaça almıştın kartı?
Kartı alalı 2 sene oldu garanti bitti fatura hiç kesilmemiş doğal olarak isterseniz iade edebilirsiniz dendi Hepsiburada bu arada müthiş bir firma

bana kalırsa garantisi bitmiş kartı satıp daha iyi teknolojisi olan 9070 xt almak :D

7900xtx ten daha iyi tabii ki teknolojisi yanlış anlaşılmasın nvidia bu framagen ve dlss işlerinde daha iyidir diye düşünüyorum 9070 xtdeki fsr için birkaç reddit yorumu okudum gayet iyi olduğunu yazmışlar
Dostum 9070xt 7900xtx den düşük bir kart VRAM olsun saf güç olsun nvidanın teknolojilerinden faydalanmak daha mantıklı geliyor ama işte arada 40k gibi bir fiyat var

konu beni aştı 4kda yokum reddite biraz baktım millet 4090 veya 5090 rahat oyun oynatır gerisi kartlarda bazı ayarlar felan gerekir yazmışlar bilemiyorum artık
Teşekkür ederim yanıtların için

Yani bendede aynı kart var bana öyle bi teklif gelse ne yaparım bilmem. İki ucu ... değnek fhfhj. Kart güzel 5080 cazip ama o farka değmez. 9070xt olur anca onda da aşırı bi fark olmaz. Ama fiyatı güzel. Garantisi bitmiş iki yıl kullandığın bi kartı satmak o fiyata baya iyi olur. Aynı kartın sıfırını alsan bile kârlı bence

Yani bendede aynı kart var bana öyle bi teklif gelse ne yaparım bilmem. İki ucu ... değnek fhfhj. Kart güzel 5080 cazip ama o farka değmez. 9070xt olur anca onda da aşırı bi fark olmaz. Ama fiyatı güzel. Garantisi bitmiş iki yıl kullandığın bi kartı satmak o fiyata baya iyi olur. Aynı kartın sıfırını alsan bile kârlı bence
Aynen dostum değneğin iki ucu gibi şöyle bişey var kartın başına bi iş gelse güm kart çöp tamir falan hikaye bence ama 5080 i aldık diyelim görüntüye baktım 7900xtx hiç fark yok diyelim tek teselli 2 yıl garanti birde teknolojiler olur herhalde ama arada 40k gibi bir fark var

Aynı kartın sıfırı en son 110 k idi

Şahsen 41k iade eder 9070xt nitro alırdım Nvidia teknolojilerine ihtiyacın yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,085
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri