🔥İndirim Soğutucu Arayanlar İçin Kuletipi Soğutucu 799TL

3000RPM çok sesli olmaz mı yahu? Thermalright Burst Assassin 120 SE ARGB çok daha mantıklı. Aradaki 400 TL'yi 2026 şartlarında düşününce kesinlikle değer. Kolay kolay değişen bir parça değil, al kullan yıllarca. Fanı bozulsa bile (ki her türlü kalitelidir konudakinden) başka fan tak yine kullan :D Heat pipe sayısı, kalınlığı ve malzeme kalitesi çok önemli.
Bende bunu diyotum

nasrettin hocanın bir hikayesi var : bu göl maya tutar mı ? ( en az 20 bin tl lik işlemciyi bin tl lik hava soğutma nasıl soğutsun ? )
Hocam bu yorum çok çok talihsiz olmuş işte. Sıvı soğutma estetik duruyor evet ama kesinlikle ve kesinlikle şunlarda KALİTELİ hava soğutma çok daha iyi:
1) Uzun saatler işlemciyi serin tutma,
2) Kullanım ömrü (pompa yok, sorun yok)
3) Ses (pompa yok ve fan iyi ise sessiz)
4) Sistemi sök-tak yapman gereken durumlarda çok daha kolay
5) Alım maliyetini kullanım ömrüne göre düşününce sıvı soğutmadan kat kat iyi

İmzamdaki 2 sisteme de bakın, her iki soğutucu da o işlemcilere overkill ama yine de aldım. Çünkü 9800X3D aldığımda Phantom Spirit bana mısın demeyecek. 5600 için aldığım sıvı soğutma ise dip fiyattı ve estetik bir görüntü için almıştım ama zamanla pişman etti. Sesli değil, sorun da çıkarmadı ama sistemi temizlemek için sökmek falan yoruyor biraz.

Yanlış Bilgilendirme
Hocam bu yorum çok çok talihsiz olmuş işte. Sıvı soğutma estetik duruyor evet ama kesinlikle ve kesinlikle şunlarda KALİTELİ hava soğutma çok daha iyi:
1) Uzun saatler işlemciyi serin tutma,
2) Kullanım ömrü (pompa yok, sorun yok)
3) Ses (pompa yok ve fan iyi ise sessiz)
4) Sistemi sök-tak yapman gereken durumlarda çok daha kolay
5) Alım maliyetini kullanım ömrüne göre düşününce sıvı soğutmadan kat kat iyi

İmzamdaki 2 sisteme de bakın, her iki soğutucu da o işlemcilere overkill ama yine de aldım. Çünkü 9800X3D aldığımda Phantom Spirit bana mısın demeyecek. 5600 için aldığım sıvı soğutma ise dip fiyattı ve estetik bir görüntü için almıştım ama zamanla pişman etti. Sesli değil, sorun da çıkarmadı ama sistemi temizlemek için sökmek falan yoruyor biraz.
Sorun şurda ben yazılım mühendisiyim 2024 black friday de it friday 3 4070 superli sistem aldım bir kumar oynadım game booster 360 mm shield sıvı soğutma aldım ( fiyatı 1.599 tl ) , 1.5 yıldır iyi idare etti şu an tam performans ta bile ryzen 7 7600 x i 65 derece üstü görmedim , ama hava soğutmalarda bu kumar oynanmaz kral , 360 mm en ucuz sıvı soğutma bile en iyi hava soğutmalara bir çoğu benzer sonuç veriyor , evet sıvı soğutmalar ömrü kısa olarak bilinir ama hava soğutmalar daha hızlı bozulur gerek radyatör ve fan ı iyi değilse 7 ay dayanmaz o yüzden iyi firmalar tercih edilmeli çünkü pek bir fiyat farkı yok drago ile thermaltake arasında 400 tl oynarken , benim game booster ile msi , asus , nzxt en ucuz modelleri arasında 4 bin tl oynuyordu 360 mm de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun şurda ben yazılım mühendisiyim 2024 black friday de it friday 3 4070 superli sistem aldım bir kumar oynadım game booster 360 mm shield sıvı soğutma aldım ( fiyatı 1.599 tl ) , 1.5 yıldır iyi idare etti şu an tam performans ta bile ryzen 7 7600 x i 65 derece üstü görmedim , ama hava soğutmalarda bu kumar oynanmaz kral , 360 mm en ucuz sıvı soğutma bile en iyi hava soğutmalara bir çoğu benzer sonuç veriyor , evet sıvı soğutmalar ömrü kısa olarak bilinir ama hava soğutmalar daha hızlı bozulur gerek radyatör ve fan ı iyi değilse 7 ay dayanmaz o yüzden iyi firmalar tercih edilmeli çünkü pek bir fiyat farkı yok drago ile thermaltake arasında 400 tl oynarken , benim game booster ile msi , asus , nzxt en ucuz modelleri arasında 4 bin tl oynuyordu 360 mm de
1 aydır 9950 x3d kullanıyorum söylemeyi unutmuşum , 7 7600 x ısınma sorunu olan bir işlemci iyi bir soğutma yoksa soğutamaz bir işlemci olduğundan söyledim

1 aydır 9950 x3d kullanıyorum söylemeyi unutmuşum , 7 7600 x ısınma sorunu olan bir işlemci iyi bir soğutma yoksa soğutamaz bir işlemci olduğundan söyledim
Yazım yanlışları, anlatım bozuklukları, yanlış bilgiler ve daha nicesi... İyi forumlar dileyeyim, bunca şeyle birden uğraşamam maalesef.

Yazım yanlışları, anlatım bozuklukları, yanlış bilgiler ve daha nicesi... İyi forumlar dileyeyim, bunca şeyle birden uğraşamam maalesef.
Gardaş kusura bakmada dil bilgisi mi ? , tartışıyoruz yoksa bir teknoloji ürünü mü ? , lafı eveleyip geveleme ben seni adam yerine koyup öyle yada böyle cevap verdiysem sende düzgün cevap vermelisin , bana türkçe üzerinden ders vermeye çalışıyorsun da kendi yazdıklarına bakmana tavsiye ederim.

Sıvı soğutma için kumar oynanmaz bence. Sıvı akarsa tüm sistemi bozabilir. Akmasa bile pompa sesi varsa pişman eder. Hava soğutma fanı değiştir kullan. Soket uyduğu sürece ömürlük kullanırsın. Sıvı soğutma komplike bir bileşen olduğu için bozulması daha kolay olur ve bozulduğu zaman tamiri zordur. Hava soğutmanın bozulacak tek parçası fan. Fan değiştirmek çok kolay. 13 yıldır kullandığım hava soğutma hala çalışıyor. Hava soğutmanın bozulacak parçası mı var fan hariç?
Sıvı soğutmanın sıvısı, radyatörü, pompası, borusu ve fanı derken daha sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,809
Son üye
mustafa_hakan
Geri