Yardım MSİ 5070 Tİ GAMİNG TRİO İKİNCİ EL 48.000 TL

sizce naasıl hocam almalımıyım
Bence alınır hocam. 45'e düşürebiliyorsanız hele tadından yenmez. Birkaç aya kalmadan bu fiyatları mumla arayacağız gibi görünüyor. Üretimler sıkıntılı. 3-5 ay önce 38-40 civarına bulabiliyorduk ama artık çok zor. Bakmayın siz saçma sapan "5080 bulursunuz o fiyata" falan diyenlere :)

Bence alınır hocam. 45'e düşürebiliyorsanız hele tadından yenmez. Birkaç aya kalmadan bu fiyatları mumla arayacağız gibi görünüyor. Üretimler sıkıntılı. 3-5 ay önce 38-40 civarına bulabiliyorduk ama artık çok zor. Bakmayın siz saçma sapan "5080 bulursunuz o fiyata" falan diyenlere :)
valla pazarlıkla 48 e zor getirdim 3 k ile de kalması üzer gibime geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi 5070ti gaming trioya pahalı diyenler hangi kafayı yaşıyor. 45 e pazarlık et gözü kapalı al on numara kart
valla hocam dediğim gibi pazarlıkla 48 e düşüğrebildim kart sıfırdan farksız 3 k ile de kalmasa iyi olur gibi de yanlıs karar da vermek istemem

Güzel kart iyi fiyat kırabiliyorsan fiyat kır biraz daha kıramazsan bu paraya da alınır. Ne kadar garantisi var?

Bende 45 e Gigabyte Aorus master 5070ti aldım bugün pazartesi gelecek.

Fiyat kır 45e al. Taksit kozunu falan kullan. Hadi görim seni :D
satıcıyla akraba olacaz yakında valla nasip olursa olur yapacak bisy yok elimde ekran kartı olmasa çoktan yapışmıstımda elimde de olunca hızlı hareket etmek ve nakıt vermek zor gelıyor Ayrıca param guvende ıle alınca nerdeyse 1.000 tl havaya gıdıyor birde o konu var Bursada kart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,058
Üyeler
188,872
Son üye
cquohn
Geri