CHP'nin Dijital Platformlar için Sunduğu Kanun Teklifi ! (REZALET)

Eğitim düzeyi cumhuriyet tarihinde en yüksek seviyede şuan ve RTE 20 yıldır sallayamıyorsunuz bile eğitim seviyesi düşükken kimin iktidar olduğu belli seçim yapmadan kimin muhalifleri öldürdügü belli

Nitelikli seçmen profilinin azınlıkta kalmasından kaynaklanıyor o durum. Yani bu şekilde inanarak saçmalamanın sebebi nedir tam olarak? Bak daha ettiğiniz çarkları yazmadım bile. İmralı'dan girip üniter devlet yapısının içinden geçmeniz ve demografik işgale mehter vermeniz gibi onlarca ihaneti konuya dahil edilmedi. :)

Eğitim düzeyi cumhuriyet tarihinde en yüksek seviyede mi puhahahaha. Mezun olduğun üniversite ne senin? Yaptığın iş ne?
Şu anki eğitim sistemi mezun etme adına düzenlenmiş bir sistem. Allah'ın unuttuğu her mecrada üniversite var. Bilindik üniversiteler harici doğru düzgün akademisyenler bile yok. Sadece senin Tayyip'in bile 23 yılda 17 kez eğitim sistemi değişti. Ne anlatıyorsun dostum sen. Cumhuriyet tarihi ne ki en yüksek seviyesi ne olsun.
Yav tamam önce SULTAN RECEP TAYYIP ERDOĞAN HZ. koltuğunu sallayın sonra sizinle tartışırız

Okumadım ama CHP ne dediyse tam tersidir gene boş boş yazmışlardır birşeyler aynı 1-2 hafta önce yaptıkları Milli Dayanışma, Kardeşlik Ve Demokrasi Komisyonuna Sunulan Rapor. Başlığı gibi bomboş gereksiz birşeyler zırvalamışlardır bunlar iktidarın yolundan gidiyor bildiğin
Hocam bu çok yanlış bi düşünce. Yani Okumadan direk ne dedilerse tam tersidir ne demek. Asla parti falan savunmuyorum, sadece yaptığınız yorumun mantıksızlığından bahsediyorum. Genel anlamda bu partinin meclise sunduğu tekliflerin rezalet olduğunun farkındayım. Tekliflerinde Tunceliye dersim diyen bi parti evet. Ama okumadan yorumda bulunmak sadece yargılamaktan ibaret. Mantıklı değil.

Uygunsuz davranış
Bu hükümetin ne zaman faydalı bir proje gençler için yaptığını pek hatırlamıyorum. Ve CHP'nin destek vermesi felan beni şaşırttı. Gerçi ben CHP'li değilim. Ben Zafer partiliyim fakat İyi partiyi de severim. Ve video oyun konusunda sanırım CHP ile AKP aynı düşüncedeler. Ve eğitim sistemi çok kötü durumda hatta devlet okullarında çocuklara bir öğün yemek bile vermiyorlar .Nerde daha yazılacak çok şey varda susuyorum.

Son düzenleme:
AKP karşısında kim güçlüyse ona oy veriyorum. İlk beklentim de parlementer sistem ve başkanlığın kaldırılması, laiklik, sağlık ve eğitimin halka ücretsiz ve daha kaliteli sunulması. Parlementer sisteme geçilip güçler ayrılığı sağlandığı gün bugün meclisteki bu büyük partilerin hiç birine oy vermem. Ama gücün bu kadar tek elde toplandığı bir iktidardan daha tehlikeli hiç bir şey göremiyorum.
Zaten kimse CHP kusursuz demiyor elbet kusurları var ancak a*p nin yanında devede kulak kalır onlar. O yüzden oyumu gururla CHP ye vereceğim. Gün gelecek bu a*p'lilerin soysuzluklarını %52 de görünce biz oy vermedik ki çalmışlar olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şirk mi 😀 sizin eğitimli seçmeniniz bu heralde nerde şirk var burda
kardeş benim sana sorduğum soruya cevap versene akp ve mhpnin mecliste red ettiği şeyleri say, enflasyon gerçekte %55 ama hissedilen 2 katıyken, kadın cinayetleri yüzlerce oluyorken, bir ekmek 15tl, açlık sınırı 31k asgari ücret 28k bize bunlardan bahset sizler akıllanmaz bi %52 makarnacısınız.

Zaten kimse CHP kusursuz demiyor elbet kusurları var ancak a*p nin yanında devede kulak kalır onlar. O yüzden oyumu gururla CHP ye vereceğim. Gün gelecek bu a*p'lilerin soysuzluklarını %52 de görünce biz oy vermedik ki çalmışlar olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeş benim sana sorduğum soruya cevap versene akp ve mhpnin mecliste red ettiği şeyleri say, enflasyon gerçekte %55 ama hissedilen 2 katıyken, kadın cinayetleri yüzlerce oluyorken, bir ekmek 15tl, açlık sınırı 31k asgari ücret 28k bize bunlardan bahset sizler akıllanmaz bi %52 makarnacısınız.
Hakaret etmeden konuşamıyorsun bu bile kimin eğitimli olduğunu gösteriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,684
Üyeler
188,636
Son üye
Katana34
Geri