Klasik chp seçmeni eğitilemezsiniz sizAferin kardeşim doğru anlamışsın
kardeşim soruma cevap ver sen. bana avrupayı kötüleme kendi ülkenin durumunu görmene rağmen kendi ülkeni eleştirmeyip a*pli olmanı eleştir sen!Klasik chp seçmeni eğitilemezsiniz siz
Sen Nazi-mafya ittifakına oy ver kardeş. CHP ya da diğer partiler size hitap etmez.Bay bilmiş efendi o çok bilgili aklınla bize söylesene sana göre karar verelim ya hangi partiye oy verelim vatanı satmamak için
Klasik chp seçmeni eğitilemezsiniz siz
Kime hitap eder lgbtlileremiSen Nazi-mafya ittifakına oy ver kardeş. CHP ya da diğer partiler size
Kime hitap eder lgbtlileremi
Eğitim düzeyi cumhuriyet tarihinde en yüksek seviyede şuan ve RTE 20 yıldır sallayamıyorsunuz bile eğitim seviyesi düşükken kimin iktidar olduğu belli seçim yapmadan kimin muhalifleri öldürdügü belliEğitim düzeyi arttıkça oy oranı düşen bir partinin müridi olarak eğitimi cümle içinde kullanmaman iyi olur bence. Paçadan akanı laf salatasıyla geçiştirme eşiğini geçeli çok oldu.
Eğitim düzeyi cumhuriyet tarihinde en yüksek seviyede mi puhahahaha. Mezun olduğun üniversite ne senin? Yaptığın iş ne?Eğitim düzeyi cumhuriyet tarihinde en yüksek seviyede şuan ve RTE 20 yıldır sallayamıyorsunuz bile eğitim seviyesi düşükken kimin iktidar olduğu belli seçim yapmadan kimin muhalifleri öldürdügü belli