önerme şu kasayı da ben yerine alacak kasa bakıyorum hala(bu arada sistem akıyo konuşmuştuk bunu yeniden diyim)lian li o11 Dynamic mini v2 flow.
hatırladım sistemler çok benziyo dediydimönerme şu kasayı da ben yerine alacak kasa bakıyorum hala(bu arada sistem akıyo konuşmuştuk bunu yeniden diyim)
Sisteme uyumlu siyah akvaryum kasa ve LCD sıvı soğutma lazım bütçe hakkında yorum yapamıyorum ne pahalı ne ucuz olsun.
ön ve yan panel camı tam oturmuyo ve çok fazla ses veriyo dışarı. bende rgbsiz sistem toplamıştım sessizlik için endorfy fluctus fan aldım kasadan çok verdim en ufak sesi dışarı veriyohatırladım sistemler çok benziyo dediydimneden farklı kasa bakıyorsun ki konuştuysak da unutmuşum o kısmı ?
ön ve yan panel camı tam oturmuyo ve çok fazla ses veriyo dışarı. bende rgbsiz sistem toplamıştım sessizlik için endorfy fluctus fan aldım kasadan çok verdim en ufak sesi dışarı veriyo
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asus proart a602 düşünüyorum ama 13k çok ya ne alacak bulamadım
sorun fan rpm leri değil gigabyte ın kontrol panelinden zaten silent de kullanıyorum. 2 sorun var 1. kule tipi biraz sesli normal olarak onu da değişicem bi ara. ama en büyük sorun kasa. sacı çok ince camlar sendeki gibi tam oturmuyo arada bariz boşluk var ve ses sızdırıyomsı centerden fan rpmleri atabilir misin özelden bana attım resimde örnek
Bendeki de hafif aralık zaten, sıfır ses takıntın varsa benim gibi özel curve ayarı ve fan step up ayarı yapmalısın bu kadar çok fan varken. Slient modu falan pek işe yaramaz genelde sıfır ses istiyorsan. Zaten aynı kule tipi soğutucuya sahibiz benim sistemde ses sıfır, yük altında dahi sıfıra yakın. Bence dene dediklerimi sonra kasayı satmayı düşün.sorun fan rpm leri değil gigabyte ın kontrol panelinden zaten silent de kullanıyorum. 2 sorun var 1. kule tipi biraz sesli normal olarak onu da değişicem bi ara. ama en büyük sorun kasa. sacı çok ince camlar sendeki gibi tam oturmuyo arada bariz boşluk var ve ses sızdırıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorun yok kasa bulsam alıcam da ya düzgün bişe yok ya da çok tuzlu
sıcaklıklar nasıl peki. ses takıntım var ama sıcaklık takıntım da var. sıcaklıkları kullanımı falan anlık ekrandan takip ediyorumBendeki de hafif aralık zaten, sıfır ses takıntın varsa benim gibi özel curve ayarı ve fan step up ayarı yapmalısın bu kadar çok fan varken. Slient modu falan pek işe yaramaz genelde sıfır ses istiyorsan. Zaten aynı kule tipi soğutucuya sahibiz benim sistemde ses sıfır, yük altında dahi sıfıra yakın. Bence dene dediklerimi sonra kasayı satmayı düşün.
boşta 50-65 arası yükte de maks 75. çipset 40-50 arası genelde. SSDler 40-50 arası. Bu sıcaklıklar hiçbir şey bu parçalar için çok da kafana takma boşuna başın uğuldamasın fandansıcaklıklar nasıl peki. ses takıntım var ama sıcaklık takıntım da var. sıcaklıkları kullanımı falan anlık ekrandan takip ediyorum
Ses takıntınız varsa herkes için küçük bi dipnot ekleyim. Thermalte sıvı soğutucularının kronik sıkıntılı pompalarından kaçının. Benim sıvı soğutucunun pompa sesini duysanız kafayı yersiniz hocam.sıcaklıklar nasıl peki. ses takıntım var ama sıcaklık takıntım da var. sıcaklıkları kullanımı falan anlık ekrandan takip ediyorum
70 i görürse kalp krizi geçiyorum sdflhnsljdnhfbjlsdbnf ben kasa değişeyim en iyisiboşta 50-65 arası yükte de maks 75. çipset 40-50 arası genelde. SSDler 40-50 arası. Bu sıcaklıklar hiçbir şey bu parçalar için çok da kafana takma boşuna başın uğuldamasın fandan![]()