evet 8pin güç çıkışı eksik ondan dolayı toplayamadımMerhaba, bu ikiliyi bağlayamıyorum derken güç bağlantısını mı yapamıyorsunuz? PSU dan yeterince PCIe 8-Pin güç kablosu çıkmadı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi baktım, PSU yeni nesil tek kanal 600W çıkışa sahip, bu çıkışı eski nesil 8-Pin güç bağlantısına çeviren dönüştürücü kullanman gerekiyor.
Merhaba, bu ikiliyi bağlayamıyorum derken güç bağlantısını mı yapamıyorsunuz? PSU dan yeterince PCIe 8-Pin güç kablosu çıkmadı mı?
Şimdi baktım, PSU yeni nesil tek kanal 600W çıkışa sahip, bu çıkışı eski nesil 8-Pin güç bağlantısına çeviren dönüştürücü kullanman gerekiyor.
nasıl takacak güç kaynağında 3 giriş var, sadece ekran kartı 3 tane istiyor zaten e bi de işlemci var.3x8 pcie kablonuz var ise ekran kartina takabilirsiniz, panik olmadan sakince bakin bulursunuz.
yanlis bilgi vermeyelim
attigim sse bakarsaniz cevabinizi alacaksiniz.hem anakartın işlemci soketine hem de ekran kartına yetecek kadar soket yok malesef.
nasıl takacak anakartta 3 giriş var, sadece ekran kartı 3 tane istiyor zaten e bi de işlemci var.
300W dan fazla çeken bi karta daisy-chain yapmam ben, yapanlar kendi bilir o riske girmem.attigim sse bakarsaniz cevabinizi alacaksiniz.
yapma kralingo sorun yok300W dan fazla çeken bi karta daisy-chain yapmam ben, yapanlar kendi bilir o riske girmem.
heeee orda 12 vhpwr yi pcie ye çeviren kablo da varmış o zaman olur.300W dan fazla çeken bi karta daisy-chain yapmam ben, yapanlar kendi bilir o riske girmem.
attığım ssi ilk başta incelesen işteheeee orda 12 vhpwr yi pcie ye çeviren kablo da varmış o zaman olur.
şimdi hangi dönüştürücüyü alacağım kafam karıştıattığım ssi ilk başta incelesen işte![]()
sen herhangi bir şey almayacaksin hocam sende zaten var olmasi lazim kablolar, fotosunu ekleyebilirsen bakarimşimdi hangi dönüştürücüyü alacağım kafam karıştı