PSU GPU BAĞLAYAMIYORUM YARDIM ! MORALİM 0

korcioo

80+
Reaksiyon skoru
16
IMG_0039.webp
Arkadaşlar yardım edin bu ikiliyi bağlayamıyorum bir yerde hata mı yaptım yoksa özel bir bağlantı seçeneği mi var yoksa uyumlu mu değil moralim çok bozuk 😔

Merhaba, bu ikiliyi bağlayamıyorum derken güç bağlantısını mı yapamıyorsunuz? PSU dan yeterince PCIe 8-Pin güç kablosu çıkmadı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi baktım, PSU yeni nesil tek kanal 600W çıkışa sahip, bu çıkışı eski nesil 8-Pin güç bağlantısına çeviren dönüştürücü kullanman gerekiyor.

Merhaba, bu ikiliyi bağlayamıyorum derken güç bağlantısını mı yapamıyorsunuz? PSU dan yeterince PCIe 8-Pin güç kablosu çıkmadı mı?

Şimdi baktım, PSU yeni nesil tek kanal 600W çıkışa sahip, bu çıkışı eski nesil 8-Pin güç bağlantısına çeviren dönüştürücü kullanman gerekiyor.
evet 8pin güç çıkışı eksik ondan dolayı toplayamadım

3x8 pcie kablonuz var ise ekran kartina takabilirsiniz, panik olmadan sakince bakin bulursunuz.

1000034076.webp

yanlis bilgi vermeyelim

hem anakartın işlemci soketine hem de ekran kartına yetecek kadar soket yok malesef.

3x8 pcie kablonuz var ise ekran kartina takabilirsiniz, panik olmadan sakince bakin bulursunuz.

yanlis bilgi vermeyelim
nasıl takacak güç kaynağında 3 giriş var, sadece ekran kartı 3 tane istiyor zaten e bi de işlemci var.

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    23.5 KB · Hit: 23
hem anakartın işlemci soketine hem de ekran kartına yetecek kadar soket yok malesef.

nasıl takacak anakartta 3 giriş var, sadece ekran kartı 3 tane istiyor zaten e bi de işlemci var.
attigim sse bakarsaniz cevabinizi alacaksiniz.

bunları takacaksın işte kutunun içinde var.

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    24.9 KB · Hit: 12
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,391
Üyeler
188,585
Son üye