❌İndirim Bitti! Heynut Fıstık Ezmesi 350 GR - 99 TL

Pahalı aktarda direkt taze çekilmişin kilosunu 160a satıyorlar.

Uygunsuz Dil
yok kanka bunlar illa markaya para vercek
Engellisin sanırım.
Herkesin direkt aktara ya da ucuza alabileceği imkanı olmayabiliyor. Yaşadığı yere göre değişiyor.
Saçma sapan yorum yapmak yerine almayacaksan konudan çıkabilirsin, çok basit.

Osmaniye den kilosu 150 TL ye , 2 ayda 4 kilo yer fıstığı ezmesi tüketiyoruz ailece. Katkısız, koruyucusuz. Aktar olmasına gerek yok. İnternetten halledebilirsin. Tavsiye ederim

Daha geçen 3 kutu aldım. Aralarından en iyisi çikolatalı olanı ama aman aman bi fark da yok aralarında. Hepsinden çok çok yoğun fıstık ezmesi tadı geliyor. Ben kakao ve çikolata aromasının biraz daha yoğun olacağını sanmıştım. Yani sağlıklı şekilde Nutella alternatifi (fındıklı olduğundan tabi fark olacak) arayanları tatmin etmez.

1770570927414.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlığın altındaki yorumları anlayamadım. Hiç çikolatalı, kakaolu fıstık ezmesi satan aktar görmedim. Benim bildiğim başka marka olarak b FitNut var o kadar.

Daha geçen 3 kutu aldım. Aralarından en iyisi çikolatalı olanı ama aman aman bi fark da yok aralarında. Hepsinden çok çok yoğun fıstık ezmesi tadı geliyor. Ben kakao ve çikolata aromasının biraz daha yoğun olacağını sanmıştım. Yani sağlıklı şekilde Nutella alternatifi (fındıklı olduğundan tabi fark olacak) arayanları tatmin etmez.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlığın altındaki yorumları anlayamadım. Hiç çikolatalı, kakaolu fıstık ezmesi satan aktar görmedim. Benim bildiğim başka marka olarak b FitNut var o kadar.
Ben sana bi yer tavsiye edeyim, ballı,hurmalı,kakaolu ve sade çeşitleri var. Siparişini verdikten sonra taze çekim yapıp gönderiyor. Bayılırsın.
Ben 4 kilosunu 600 e alıyordum, 700 TL oldu yeni. Şu fiyatları görünce bedava

Ben sana bi yer tavsiye edeyim, ballı,hurmalı,kakaolu ve sade çeşitleri var. Siparişini verdikten sonra taze çekim yapıp gönderiyor. Bayılırsın.
Ben 4 kilosunu 600 e alıyordum, 700 TL oldu yeni. Şu fiyatları görünce bedava
İletişim, web site adresi gibi bir kaynak bırakırsanız bence kullanıcılar için daha faydalı olacaktır

İletişim, web site adresi gibi bir kaynak bırakırsanız bence kullanıcılar için daha faydalı olacaktır
Marketlerde görüyorum, 300-350 gr lık kavanozlarda 200-300 TL gibi rakamlar yazıyor ve %100 fıstık ezmesi değil.
Aşağı yukarı 1 sene önce keşfettim burayı. Instada yorumları bi gördüm, bu kadar olamaz ya dedim. Bi kere denedim. Bir daha vazgeçemedim valla.
Kahvaltılarımızın vazgeçilmezi oldu.
Bu ürün ile ilgili bir inceleme yapıp, herkesin faydalanmasını istediğimi yazdım moderatöre. Reklam yasak dedi.
Yine kendi düşüncelerimi belirteyim ürün ile ilgili. İsteyen arkadaşlar DM atsın, özelden vereyim firmanın bilgilerini.
Beyaz TV de bir programa da çıkmıştı bu firma. Gerçekten çok güzel ürünleri. Bol parçaçıklı. Ben sade olanı seviyorum.
1 kere kakaolusunu denedim güzel ama tatlıyı çok sevmiyorum.
Siparişi verdikten sonra çekimi yapıp taze taze gönderiyorlar. Koruyucu içermediğinden dolayı Üretim ile STT arası 4 ay.
Spn siparişi bi arkadaşıma vermiştim.
İlk siparişim 3 kiloydu. Diğerlerinin hepsi 4 kilo. 1 er kilo paketli geliyor.
Ekran görüntüsü 2026-02-08 203910.webp

Geri