🔥İndirim Getir Finans İlk Harcamaya %50 Nakit İade Max 500TL / Getir Kart Şartı | Kişiye özel olabilir!

Yukosss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
436
İlk harcamaya özel , Kişiye özel olabilir!

Arkadaşlar geçenlerde bana böyle bir kampanya geldi bu gün teyit amaçlı arayıp sordum son gün 15 Şubat.

Aktif bir getir finans kartınız olması lazım ve onunla harcama yapmalısınız. Daha fazla detay bilmiyorum.

WhatsApp Image 2026-02-09 at 15.58.58.webp

İlk harcamaya özel , Kişiye özel olabilir!

Arkadaşlar geçenlerde bana böyle bir kampanya geldi bu gün teyit amaçlı arayıp sordum son gün 15 Şubat.

Aktif bir getir finans kartınız olması lazım ve onunla harcama yapmalısınız. Daha fazla detay bilmiyorum.

Alıntıyı görüntüle
1 tane avukatlık dosyamız var diye hiçbir şekilde üyelik açtırmıyor. Üzücü oldu.

Banada bildirimi gelmiş ama tıklayınca açılmıyor bir şey.

Banada bildirimi gelmiş ama tıklayınca açılmıyor bir şey.
Aynı durum bende de var hocam zaten o yüzden aramıştım ama bana dedikleri konuda ki yazdıklarım oldu yani .. Extra bir katıl olayı falan yokmuş sanırım kartından ilk harcamana 500tl iade.

sanal kartla da oluyor arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanal kartla da oluyor arkadaşlar
1000tllik demek için ürün aldım sanal kart ile banka kartım ve kredi kartım yok direkt 500 iade geldi çekilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı durum bende de var hocam zaten o yüzden aramıştım ama bana dedikleri konuda ki yazdıklarım oldu yani .. Extra bir katıl olayı falan yokmuş sanırım kartından ilk harcamana 500tl iade.
sanal kart ile alışveriş yapın hemen veriyor

Kampanyalarda çıkmıyor ama harcama yapsak gelir mi nerden bilicez

Minimum tutarı var mı acaba yoksa 501TL lik bir harcamamızdan yalnızca 1TL mi ödüyoruz?

Geri