Ben psu bölmesi altta kamyon gibi duran akvaryumlar beğenmiyorum. Yarı akvaryum gibi hissettiriyor, tasarım olarak özensiz bir tasarım. Bunlar genelde daha ucuz oluyor bu sebeple.msi pano 130r pz alınır mı?
Masada kocaman akvaryuma yer yok ondan nu tarz kibar düşündümBen psu bölmesi altta kamyon gibi duran akvaryumlar beğenmiyorum. Yarı akvaryum gibi hissettiriyor, tasarım olarak özensiz bir tasarım. Bunlar genelde daha ucuz oluyor bu sebeple.
O zaman alınır herkesin ihtiyacı farklı tabiMasada kocaman akvaryuma yer yok ondan nu tarz kibar düşündüm
Masada yer yoksa msı olanı almanı asla tavsiye etmiyorum. Şimdi kasa geldi kurdum devasa büyük. Birkaç fotoğrafını ekliyim görürsün ama masamda yer açarım diyorsan baya güzel ve kablolama imkanı çok fazla var.Masada kocaman akvaryuma yer yok ondan nu tarz kibar düşündüm
130r pz olanını almayı düşünüyorum şuanlık daha kibar. Kurulumu ne kadar sürdü hocam?Masada yer yoksa msı olanı almanı asla tavsiye etmiyorum. Şimdi kasa geldi kurdum devasa büyük. Birkaç fotoğrafını ekliyim görürsün ama masamda yer açarım diyorsan baya güzel ve kablolama imkanı çok fazla var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masayı daha düzenli hale getiremedim son haliyle de atarım.
1.5 saat sürdü.130r pz olanını almayı düşünüyorum şuanlık daha kibar. Kurulumu ne kadar sürdü hocam?
Son hali bu şekilde oldu. Masayı ayarladım. Kabloları çok üstte toplamışım yukarıda kablolar görünüyor onlara ayar çekeceğim. Onun haricinde bu haliyle bayıldım diyebilirim. Masada yer yoksa bulaşma ama bir şekilde ayarlarım dersen çok iyi oldu.beende ilk defa bu hafta sonu deneyeceğim umarım elimde kalmaz
Hayırlı olsun hocam. Ben sanırım 130r Pz alacağım. Hem dediğiniz gibi masaya daha iyi olur zaten 7 fan desteğide var alt tarafa 3 fan koyarım tadından yenmez. Sizede alta 3 fan bide 360mm aio süper olur sankiSon hali bu şekilde oldu. Masayı ayarladım. Kabloları çok üstte toplamışım yukarıda kablolar görünüyor onlara ayar çekeceğim. Onun haricinde bu haliyle bayıldım diyebilirim. Masada yer yoksa bulaşma ama bir şekilde ayarlarım dersen çok iyi oldu.
Zamanla alacağım hocam alta 3 fan 360mm aio alacağım ama daha vakti var. Önce kasa ve argb psu kabloları aldım onları ödemem lazımHayırlı olsun hocam. Ben sanırım 130r Pz alacağım. Hem dediğiniz gibi masaya daha iyi olur zaten 7 fan desteğide var alt tarafa 3 fan koyarım tadından yenmez. Sizede alta 3 fan bide 360mm aio süper olur sanki
Hocam kasayı nerden aldığımızın önemi varmı? Hepsiburada da tekramarket diye bi satıcı var peşin fiyatına 3 taksit veya direkt incehesaptan alacağımZamanla alacağım hocam alta 3 fan 360mm aio alacağım ama daha vakti var. Önce kasa ve argb psu kabloları aldım onları ödemem lazım
Önemi yok. Ama şöyle bir şey var hocam 130r pz kasasıyla 100r pz kasası karşılaştırma baktığında aralarında büyüklük olarak devasa fark yok gibi duruyor haberiniz olsun.Hocam kasayı nerden aldığımızın önemi varmı? Hepsiburada da tekramarket diye bi satıcı var peşin fiyatına 3 taksit veya direkt incehesaptan alacağım