Çözüldü✓ Sahibinden dolandırıcılığı.

paramgüven de ile mi aldın?
Hayır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Bu tipler hiç şaşırtmıyor doğrusu. Sahibinden alıyorsan ya paramguvende ile yada elden alacaksın hocam. İbandan para atmak saçma
Hocam bir çok eşya satın aldım ilk defa denk geliyor. Bu ilandan 3,4 gün öncesinden de ekran kartı ve Anakart aldım sorunsuz geldi.

Ben yazdım, rami satar mısın kargolayarak, satarım dedi. Yusuf kılıça satıp parasını aldığın rami bana nasıl satacaksın diyince, 2 tane var elimde diye yalan sıktı.

İlanı yayından kaldırdı.
Şikayette bulunacağım uzlaşma talep ediceğim kabul ederse sıkıntı yok etmezse uğraşacağım.

Ram için Arayıp pazarlık yapıp adamın parasını yada malını göndermemişsin diyesim geldi. İban kendisine mi ait ve açıklamaya sahibinden.com nolu ilan alım ücreti yazdınız mı ? Yazıp şikayetçi olsanız bile parayı kendiniz gönderiğiniz için bir şey çıkmayabilir. Adamı bulurlarsa iş değişebilir. 1 haftadır bekleyen dolandırıcıyı da ilk kez görüyorum.
İban kendisine ait be işlemci ram alış diye yazıyor zaten yazsam dahi ilanları kaldırıyor.

PG ile satmayana guvenesim gelmiyor referansı sağlam olanlar hariç forumda böyle satış yapanlar var(dürüst olanlar) fakat az insan var genel olarak(donanım arşivindeki insanlar hariç) ya PG ile alacaksın yada elden teslim alacaksın yada aldıracaksın yoksa böyle uğraşırsın kendin parayı karşıya yolladığın için belki ceza almaz yada işlem yapılmaz... Attı attı atmadı polise ki en başta gitmeliydin bence.

Hayır.

Hocam bir çok eşya satın aldım ilk defa denk geliyor. Bu ilandan 3,4 gün öncesinden de ekran kartı ve Anakart aldım sorunsuz geldi.

Şikayette bulunacağım uzlaşma talep ediceğim kabul ederse sıkıntı yok etmezse uğraşacağım.

İban kendisine ait be işlemci ram alış diye yazıyor zaten yazsam dahi ilanları kaldırıyor.
Ve yollamadığına dair bütün konuşmalar duruyor.

Cümlenin sonunda “da” diyen biriyle o saniye muhabbeti kesmek isterim. Üsluba bak bide dekontunu sohbet çıktısını al şikayetçi ol

PG ile satmayana guvenesim gelmiyor referansı sağlam olanlar hariç forumda böyle satış yapanlar var(dürüst olanlar) fakat az insan var genel olarak(donanım arşivindeki insanlar hariç) ya PG ile alacaksın yada elden teslim alacaksın yada aldıracaksın yoksa böyle uğraşırsın kendin parayı karşıya yolladığın için belki ceza almaz yada işlem yapılmaz... Attı attı atmadı polise ki en başta gitmeliydin bence.
Atıcam diyip işim çıktı diyor konuşmayı kesmedi kendisi ve halen yazışıyoruz bu durumda anlayış gösteriyorum ve zaten bildiğim bir mahallede oturuyor kendisi elbet birgün karşılaşırız.Bütün ss’ler duruyor.

kaldırmış ilanı

Atıcam diyip işim çıktı diyor konuşmayı kesmedi kendisi ve halen yazışıyoruz bu durumda anlayış gösteriyorum ve zaten bildiğim bir mahallede oturuyor kendisi elbet birgün karşılaşırız.Bütün ss’ler duruyor.
Yanına kâr kalmasın git polise bildir uğraşmak istemiyorum bu yedirdığim parayla ne zengin ne fakir olurum dersen o başka sen bilirsin

Hocam 3 yıl boyunca hoş gör, 3 yıl oyalar seni

Git şikayet et kaba kuvveti düşünme hemen. Şikayet edip yazarsan zaten muhtemelen şikayeti çek parayı atayım diye yazmaya başlar. Paranı bankanda görene kadar da şikayetini geri çekme.

hocam bu konuşma şekli zaten sasirtmaz gozunu korkutsan direkt iş yapar genelde polise git sikayet edicem de goruntulu ara vs halledersin bosuna zamanin gitti gecmis olsun ugrasmak istersende sikayet edebilirsinde o isleri bilmiyorum forumdan yardimci olurlar kesin

Evet ne fakir ne zengin olurum ama süreci tanıdığım bir avukata attım uzlaşma talebi için avukattan mesaj bekliyorum.
Ürünler elinde var ise yoksada cebinden karşılamalı bence yada para iadesi yapmalı ki resmen düdüklemeye çalışıyor kim bilir kaç kişiye aynısını yaptı ve yapıyor

Ürünler elinde var ise yoksada cebinden karşılamalı bence yada para iadesi yapmalı ki resmen düdüklemeye çalışıyor kim bilir kaç kişiye aynısını yaptı ve yapıyor
aynen bana da kapora dolandırıcılığı tarzı bir şey gibi geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,098
Üyeler
188,697
Son üye
gt3yuprs
Geri