Sahibinden dolandırıcılığı.

Maqita

80+
Reaksiyon skoru
4
Bu işlemciyi aldım ve yanında ram ile fakat kargoya verilmedi satıcı benimle halen iletişim halinde fakat ne parayı geri yolluyor ne kargoyu mağdur durumdayım.1 Hafta oldu nasıl bir yol izlemem lazım lütfen yardımcı olun.
IMG_7017.webp

IMG_7027.webp

paramgüven de ile mi aldın?

Polise neden gitmiyorsun?

paramguvende ile aldıysan np iade olur da ibana attıysan gecmis olsun

Ekran Alıntısı.webp

Geçmiş olsun. korkutman lazım. şikayet et

3 5 kuruş fazla verip param güvende kullansaydınız böyle muhabbetlere girmezdiniz

Üşenmeyin numarayla beraber gidin verin polise. Bu tiplerle böyle uğraşmak lazım

Ram için Arayıp pazarlık yapıp adamın parasını yada malını göndermemişsin diyesim geldi. İban kendisine mi ait ve açıklamaya sahibinden.com nolu ilan alım ücreti yazdınız mı ? Yazıp şikayetçi olsanız bile parayı kendiniz gönderiğiniz için bir şey çıkmayabilir. Adamı bulurlarsa iş değişebilir. 1 haftadır bekleyen dolandırıcıyı da ilk kez görüyorum.

Ram için Arayıp pazarlık yapıp adamın parasını yada malını göndermemişsin diyesim geldi. İban kendisine mi ait ve açıklamaya sahibinden.com nolu ilan alım ücreti yazdınız mı ? Yazıp şikayetçi olsanız bile parayı kendiniz gönderiğiniz için bir şey çıkmayabilir. Adamı bulurlarsa iş değişebilir. 1 haftadır bekleyen dolandırıcıyı da ilk kez görüyorum.
Ben yazdım, rami satar mısın kargolayarak, satarım dedi. Yusuf kılıça satıp parasını aldığın rami bana nasıl satacaksın diyince, 2 tane var elimde diye yalan sıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlanı yayından kaldırdı.

Geri