Modüler Klavye Önerisi

cagsro

80+
Reaksiyon skoru
9
Selamlar iyi forumlar. Hem oyun hem yazılım için kullanacağım bir klavye arıyorum. Aradığım özellikler:

--Türkçe layout.
--Mümkünse büyük Enter tuşu.
--Mümkünse kablosuz
-- Numpad
--Mümkünse siyah renkte

1770710883027.webp
Resim temsilidir.

Asus'un şu Claymore 2 serisine gözüme kestirmiştim. Hem Numpad alanı çıkarılabiliyor hem Türkçe hem büyük Enter tuşu filan.
Ama hem stok problemi var hem de aşırı pahalı.

Bu tarz bi klavye önerisinde bulunabilir misiniz? Fiyatı aşırı uçurmadan.

Ayrıca %75 klavye yanına da kablosuz numpad olacak şekilde görsel olarak da hoş duracak kombinasyon önerilerine de açığım.

Son düzenleme:
Selamlar iyi forumlar. Hem oyun hem yazılım için kullanacağım bir klavye arıyorum. Aradığım özellikler:

--Türkçe layout.
-- Numpad
--Mümkünse siyah renkte

Alıntıyı görüntüleResim temsilidir.

Asus'un şu Claymore 2 serisine gözüme kestirmiştim. Hem Numpad alanı çıkarılabiliyor hem Türkçe hem büyük Enter tuşu filan.

Ayrıca %75 klavye yanına da kablosuz numpad olacak şekilde görsel olarak da hoş duracak kombinasyon önerilerine de açığım.
Hocam max bütçe verirseniz daha iyi olur.

Aula f99 tercih edilebilir.

--Türkçe layout.
-- Numpad
--Mümkünse siyah renkte

Alıntıyı görüntüleResim temsilidir.

Hocam selamlar. 2019'dan beri Asus Rog Claymore kullanıyordum. Daha geçen hafta ASUS ROG STRIX SCOPE II RX klavye aldım.

-Klavye türkçe.
-Büyük enter tuşu.
-Numpad var.
-Siyah renk.
+Bilek desteği, ses tekerleği vs. herşeyi mevcut.

Aradığınız tüm özellikler var.

Ayrıca eklemek isterim ki inanılmaz güzel bir yazım hissiyatı var ve çok sessiz bir klavye. Fiyatıda çok uygun bence kesinlikle alınabilir. Claymore 2 o fiyata ben olsam almam.

Ben burdan aldım, aldığımda daha ucuzdu. 4300 gibi bir fiyata aldım pahalanmış. İndirim bekleyip veya araştırıp daha uyguna bulabilirsiniz belki.

Linkteki resime aldırmayın, klavye %100 türkçe.

Hocam selamlar. 2019'dan beri Asus Rog Claymore kullanıyordum. Daha geçen hafta ASUS ROG STRIX SCOPE II RX klavye aldım.

-Klavye türkçe.
-Büyük enter tuşu.
-Numpad var.
-Siyah renk.

Ayrıca eklemek isterim ki inanılmaz güzel bir yazım hissiyatı var ve çok sessiz bir klavye. Fiyatıda çok uygun bence kesinlikle alınabilir. Claymore 2 o fiyata ben olsam almam.

Ben burdan aldım, aldığımda daha ucuzdu. 4300 gibi bir fiyata aldım pahalanmış. İndirim bekleyip veya araştırıp daha uyguna bulabilirsiniz belki.

Önerin için teşekkürler. Tip olarak da claymore serisine baya benziyor. Bunun kablosuz versiyonu vs var mı acaba?
Aula f99 tercih edilebilir.
Öneri için teşekkürler inceleyeceğim.
Hocam max bütçe verirseniz daha iyi olur.
Hocam max bütçe olarak 5k diyebiliriz. Esneme payı olabilir beğenmeme oranla :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-Klavye türkçe.
-Büyük enter tuşu.
-Numpad var.
-Siyah renk.

kablosuz versiyonu bu sanırım bu da fena gözükmüyor.

Önerin için teşekkürler. Tip olarak da claymore serisine baya benziyor. Bunun kablosuz versiyonu vs var mı acaba?

Öneri için teşekkürler inceleyeceğim.

Hocam max bütçe olarak 5k diyebiliriz. Esneme payı olabilir beğenmeme oranla :D

Switchlerinin sesi çok güzel, bir arkadaşım kullanıyordu onda görmüştüm. Ekranlı falan alınabilir.

Switchlerinin sesi çok güzel, bir arkadaşım kullanıyordu onda görmüştüm. Ekranlı falan alınabilir.
Bunun yanına
şunu alıp taktığımızda Türkçe layout sorunumuz düzeliyor mu direkt?
Her klavyeye özel ayrı bi tuş takımı mı oluyor yoksa?

Geri