Xpertronic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 815
sadece oyun için kullanılacak ama bir yandan yayın içinde gerekiyor mikrofon kalitesi nasıl alınır mı kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
sadece oyun için kullanılacak ama bir yandan yayın içinde gerekiyor mikrofon kalitesi nasıl alınır mı kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
Şuan pembe rengini kullanıyorum gayet iyisadece oyun için kullanılacak ama bir yandan yayın içinde gerekiyor mikrofon kalitesi nasıl alınır mı kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
ekstra mikrofon istemiyorum nedense beni çok rahatsız ediyor önereceğin bir kulaklık var mı peki hem ses kasma açısından hem mikrofonu kaliteli corsair hs80 wireless kullanıyordum ama kulaklığın sağ kısmı kırıldı tam oturmuyor kulağıma değiştirmeye karar verdimalınır ama yayın için alınmaz yayın için hiç bi kulaklık alınmaz aslında mikrofon alıcan yayın için veya kaliteli mikrofonlu bi wress kulaklık vardıda bu butcelerde değil razerin vardı sen bi tane extra mikrofon al babus yayın acacaksan
mikrofondaki ışık kapatılabiliyor mu ?Şuan pembe rengini kullanıyorum gayet iyi
Denemedim ama süper RGB ariyordum bulmuş oldum erkek rengi pembe aldım baya iyi klavyesini alıp takım yapasim varekstra mikrofon istemiyorum nedense beni çok rahatsız ediyor önereceğin bir kulaklık var mı peki hem ses kasma açısından hem mikrofonu kaliteli corsair hs80 wireless kullanıyordum ama kulaklığın sağ kısmı kırıldı tam oturmuyor kulağıma değiştirmeye karar verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mikrofondaki ışık kapatılabiliyor mu ?
Denemedim ama süper RGB ariyordum bulmuş oldum erkek rengi pembe aldım baya iyi klavyesini alıp takım yapasim var
ekstra mikrofon istemiyorum nedense beni çok rahatsız ediyor önereceğin bir kulaklık var mı peki hem ses kasma açısından hem mikrofonu kaliteli corsair hs80 wireless kullanıyordum ama kulaklığın sağ kısmı kırıldı tam oturmuyor kulağıma değiştirmeye karar verdim
mikrofondaki ışık kapatılabiliyor mu ?
OC hiç yapmadım ama yapılıyorbabus senin anakarttan almayı dusunuyorumda ramleri 8000 oc denedin mi
mikrofondaki ışık kapatılmıyor
bütçe 3.5 mu?sadece oyun için kullanılacak ama bir yandan yayın içinde gerekiyor mikrofon kalitesi nasıl alınır mı kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
hayır daha çıkabilirim 5 6 civarınabütçe 3.5 mu?