Çözüldü✓ Havit Fuxi H-3 alınır mı?

Alınmaz konu kilit. Bu paralara kablosuz alınmaz usb girişli bir kablosuz kulaklık alın. Fuxi h3 ü alıp deneyimlemiş servisiyle cebelleşmiş biriyim. Şuan evde boş boş duruyor. Öyle kumaş pedlere sahip olmasına hafif olmasına falan kanmayın cloud 3 s 340 gr ve bunla daha rahat ediyorum. Her şey hafiflik değildir. Dongle bozulma problemi var o kulaklığın ve bana da denk geldi. Aslında çokta şaşırmamak lazım ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Bu sebeple rampage in 1000 tl bandındaki usb li bir kulaklığını alın derim hoşunuza giden.

Alınmaz konu kilit. Bu paralara kablosuz alınmaz usb girişli bir kablosuz kulaklık alın. Fuxi h3 ü alıp deneyimlemiş servisiyle cebelleşmiş biriyim. Şuan evde boş boş duruyor. Öyle kumaş pedlere sahip olmasına hafif olmasına falan kanmayın cloud 3 s 340 gr ve bunla daha rahat ediyorum. Her şey hafiflik değildir. Dongle bozulma problemi var o kulaklığın ve bana da denk geldi. Aslında çokta şaşırmamak lazım ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Bu sebeple rampage in 1000 tl bandındaki usb li bir kulaklığını alın derim hoşunuza giden.
saolun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnfluencer güzelliştirmesiymiş. Sayenizde öğrendim.

saolun hocam.

İnfluencer güzelliştirmesiymiş. Sayenizde öğrendim.
Hocam trendyol, hb gibi pazaryerlerine girin zaten orada da görürsünüz dongle şikayetlerini illa ki denk gelirsiniz ya da google a fuxi h3 dongle yazın. 2 sene içerisinde bozulma ihtimali çok yüksek sonra servis ile uğraşırsınız o sebeple önermem. Tekrar 1000 tl e kulaklık alacak olsam yapacağım şey 1000 tl lik usb girişli bir kulaklık almak olurdu.

bendede 2 yıldır fuxi h3 var hiç bir sorun olmadı cloud 3 s almıştım daha rahat falan değil hem kulaklık pedleri kulağıma sığmadı hem kulaklık kafama sığmadı gayette ağır ağır olmasının avantajları var ama rahatlık konusunda fuxi h3 güzel dün iade ettim dongle arkadaşa denk gelmiş olabilir ama gayet güzel kulaklık 1k için

bendede 2 yıldır fuxi h3 var hiç bir sorun olmadı cloud 3 s almıştım daha rahat falan değil hem kulaklık pedleri kulağıma sığmadı hem kulaklık kafama sığmadı gayette ağır ağır olmasının avantajları var ama rahatlık konusunda fuxi h3 güzel dün iade ettim dongle arkadaşa denk gelmiş olabilir ama gayet güzel kulaklık 1k için
Cloud 3 s kullandığına emin misin kafana ve kulağına olmama gibi bir ihtimal yok Guinness Dünya Rekorları kitabına girecek bir kulağın yoksa. Bir fuxi h3 kulağı zaten tam sarmıyor kulak memesi altında boşluk kalıyor kafada emanet gibi duruyor incelemelerde de buna değiniyorlar.
1770739759731.webp

hocam benimde mikrofon bozuldu kulakligin yukari asagi rayi kirildi tavsiye etmiyorum onun haricinde ses kalitesi ve pil omru gercekten iyi
donglede bazen kopma cizirti yasanabiliyor

1770743427423.webp

evet cloud 3s wireless

bende dediğinin tam tersi oldu fuxi h3 sığdı cloud 3 s sığmadı kulağıma s3 ayrıca kafama da sığmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,068
Üyeler
189,027
Son üye
Muhunet31212
Geri