yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 880
- Bütçe
- 4333
arkadaşlar 4 bin tl civarına kablosuz kullaklık arıyorum aslında cloud 3 s almıştım 4300 fakat iptal etmem gerekti önerileriniz nelerdir
güzel duruyor fakat başka sitelerde yok mu örneğin hepsi buradaYeni çıkan bir model ATK firması en düşük fiyata en iyi teknolojiyi sunmaya çalışan bir firma. Biraz riskli yeni çıktığı için ama içerisindeki 53 mm titanyum sürücüler bu riske değer gibi. ULTRA modeli özellikle denemeye değer gözüküyor. Sürekli stock bitiyor deneyebilirsin. Bu sürücülere bir de ses kartı alırsan tahminimce 15 Bin tl lik kulaklıklarla aynı performansı verecektir.
![]()
ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hayır sadece Wraith firması distribütörlüğünü yapıyor bu markanın ondan dolayı malesef sadece bu sitede mevcut.güzel duruyor fakat başka sitelerde yok mu örneğin hepsi burada
anladım ama malesef bu siteden alamamHayır sadece Wraith firması distribütörlüğünü yapıyor bu markanın ondan dolayı malesef sadece bu sitede mevcut
başka biröneriniz var mıHayır sadece Wraith firması distribütörlüğünü yapıyor bu markanın ondan dolayı malesef sadece bu sitede mevcut
Bu fiyatlara kablosuz baz modeller var. Çok bir şansın yok hocam HyperX - havit ve gamepower seçeneklerin var. HS80 önerebilirim ancak fiyatı yüksek. ATK bunların hepsinden daha F/p bir ürün çıkarmıştır diye düşünüyorum siteyi sorun etmeden al bence.bütçemi aşıyor malesef
taxitle alacağımBu fiyatlara kablosuz baz modeller var. Çok bir şansın yok hocam HyperX - havit ve gamepower seçeneklerin var. HS80 önerebilirim ancak fiyatı yüksek. ATK bunların hepsinden daha F/p bir ürün çıkarmıştır diye düşünüyorum siteyi sorun etmeden al bence.
hocam ordan almayacağımWraitten bir şey alacaksan garanti yok gözüyle bakınız
MCHOSE X9 alınır mı pekiBu fiyatlara kablosuz baz modeller var. Çok bir şansın yok hocam HyperX - havit ve gamepower seçeneklerin var. HS80 önerebilirim ancak fiyatı yüksek. ATK bunların hepsinden daha F/p bir ürün çıkarmıştır diye düşünüyorum siteyi sorun etmeden al bence.
Tribe sokma beni mouse aldım bakWraitten bir şey alacaksan garanti yok gözüyle bakınız
Bu siteyi ilk defa duydum ilk alisveirsiniz miTribe sokma beni mouse aldım bak![]()