Şöyle hiçbir şey anlamayacaksın aynen norton kursun kurarkende reklamları kabul etsin demi hey AllahımCmd okey de powershell pek duyduğum bişey değil. Norton indir ücretsiz deneme sürümü veriyor yanlış hatırlamıyorsam. Kapsamlı tarama yapıyor bir sorun çıkarsa ekranda dosya yolunu gösterir en kötü ordan yola çıkarak kaldırmaya çalışırsın bir şey çıkarsa
KVRT ile tüm diskleri tara bir şey çıkmazsa Autoruns indirip başlangıçta çalışan şeylere bakNormalde böyle bir sorun yoktu fitgirlden oyun indirdim klasik hep yaptığım şey virüs taramalarımı falan yaptım bir şey çıkmadı formatsız düzelir mi bu?
yav birde internet dnsim mi gitti noldu anlamıyorum doğru düzgün erişemiyorum bir şeylereŞöyle hiçbir şey anlamayacaksın aynen norton kursun kurarkende reklamları kabul etsin demi hey Allahım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nortonu ne sanıyonuz siz iyi bir AV mi? Komik.
KVRT ile tüm diskleri tara bir şey çıkmazsa Autoruns indirip başlangıçta çalışan şeylere bak
kaspesrsky virüs removal toolu kurun taratın fitgirl ile sorun yaşayan 1 kişi bile görmedim şu ana kadar.Normalde böyle bir sorun yoktu fitgirlden oyun indirdim klasik hep yaptığım şey virüs taramalarımı falan yaptım bir şey çıkmadı formatsız düzelir mi bu?
Fake fitgirlden trojan yemiş gibi geldikaspesrsky virüs removal toolu kurun taratın fitgirl ile sorun yaşayan 1 kişi bile görmedim şu ana kadar.
Dodi nedense goat statüsünden alınmış bir bilgi var mı ?Fake fitgirlden trojan yemiş gibi geldiBen dodiciyim
Bir de orjinal fitgirlden bir şey indirdiğinde sanırım bütün fake siteleri engelleyen bir yazılım atıyordu bilgisayara emin değilim onu da kurun kesinlikle.kaspesrsky virüs removal toolu kurun taratın fitgirl ile sorun yaşayan 1 kişi bile görmedim şu ana kadar.
Bilgim yok hala kullanıyorum en son 4 oyun çektim bir şey görmedimDodi nedense goat statüsünden alınmış bir bilgi var mı ?
Bir de orjinal fitgirlden bir şey indirdiğinde sanırım bütün fake siteleri engelleyen bir yazılım atıyordu bilgisayara emin değilim onu da kurun kesinlikle.
Ben torrent sevmiyorum o yüzden genelde rip kullanıyorum ama internet sağolsun artık üşeniyorum bir şeyler indirmeye.Bilgim yok hala kullanıyorum en son 4 oyun çektim bir şey görmedim
Part part indirilebiliyor diye seviyorum dodiyi
dodi her şeyi partlayıp veriyor torrent harici o yüzden işime geliyor 50 gb dosyayı 1 saat bekleyeceğime parça parça 3 5 dk 3 5 dk daha hızlı çekiyorum hem bu sayede bazı dosyaları indirmediğim için boyut düşüyorBen torrent sevmiyorum o yüzden genelde rip kullanıyorum ama internet sağolsun artık üşeniyorum bir şeyler indirmeye.
virüssel olarak bende yaşamadım ki kardeşime de ben öğrettim fitgirlden indirmeyi şu powershell işini anlamadım sadecekaspesrsky virüs removal toolu kurun taratın fitgirl ile sorun yaşayan 1 kişi bile görmedim şu ana kadar.
Dodi yeni bir installer mı ne getirmiş galiba benim mi dalgınlığıma denk geldi anlamadımdodi her şeyi partlayıp veriyor torrent harici o yüzden işime geliyor 50 gb dosyayı 1 saat bekleyeceğime parça parça 3 5 dk 3 5 dk daha hızlı çekiyorum hem bu sayede bazı dosyaları indirmediğim için boyut düşüyor
Dodinin en iyi artısı o ek dosyaları indirmediği için boyut azalıyo
bende dodiciydim normalde işte dediğim o installer muhabbetini anlamadımFake fitgirlden trojan yemiş gibi geldiBen dodiciyim
Dodinin installer aynı dosya sistemi fitgirl gibi tümleşik değil opsiyonel dosyaları indirmeyip boyutu azaltabiliyorsun. Örn : Dil Dosyaları Opsiyonel Videolar Bonus İçerikleri indirmedende kurup oynayabiliyorsunvirüssel olarak bende yaşamadım ki kardeşime de ben öğrettim fitgirlden indirmeyi şu powershell işini anlamadım sadece
Dodi yeni bir installer mı ne getirmiş galiba benim mi dalgınlığıma denk geldi anlamadım
kvrtyi kurdum şimdi bakalım powershell çok sıkıntı yapmaz aslında bir kere olsa da arada bir oluyo sinirimi bozduDodinin installer aynı dosya sistemi fitgirl gibi tümleşik değil opsiyonel dosyaları indirmeyip boyutu azaltabiliyorsun. Örn : Dil Dosyaları Opsiyonel Videolar Bonus İçerikleri indirmedende kurup oynayabiliyorsun
Autoruns ile oto başlangıçta ne çalışıyor ona bak
@GUSE @jombo Trojan buldu bir tanekvrtyi kurdum şimdi bakalım powershell çok sıkıntı yapmaz aslında bir kere olsa da arada bir oluyo sinirimi bozdu
Şu internet olayı da lanet olasıca avasttanmış malwarebytes trden gidince ***** gibi avast indirdim.