1.500 TL'ye Gaming mouse önerisi

Hocam sanırım tercihimi M3 Pro olarak seçicem. A9'la M3 Pro arasında neredeyse 100-150 liralık fiyat farkı var fakat ATK 1K Hz, M3 Pro 4K Hz'e çıkabiliyor dongle'ını sonradan alırım diye düşünüyorum. V2 bütçemi biraz aşıyor o yüzden onu seçmedim. Yanlış yaptığımı düşünüyorsanız lütfen belirtin.
2-3 güne sonra a9 plus'um gelecek istersen bekle tecrübelerimi paylaşırım.

Hocam sanırım tercihimi M3 Pro olarak seçicem. A9'la M3 Pro arasında neredeyse 100-150 liralık fiyat farkı var fakat ATK 1K Hz, M3 Pro 4K Hz'e çıkabiliyor dongle'ını sonradan alırım diye düşünüyorum. V2 bütçemi biraz aşıyor o yüzden onu seçmedim. Yanlış yaptığımı düşünüyorsanız lütfen belirtin.
Sizin kendi kararınıza yorum yapamam ikisi de iyi mouselar hangisi hsounuza gıttıyse onu alın. hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 3 senedir MSI GM11 kablolu kullanıyorum memnunum fakat kablosuza geçiş yapacağım. Şu ikisi arasında kararsız kaldım. Dikkatini çekerse diye atıyorum;

Logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah

MSI VERSA 300 Elite Wireless Gaming (Oyuncu) Mouse
Hocam sakın ola bunları almayın. g305 pilli ve bu fiyata asla alınmaz. msi mouse da alınmaz 3395 ile geliyor ama 1kHz. değmez. vxe r1 pro veya pro max almanızı tavsiye ederim. ya da atk a9 pro alın. hatta bütçemi yükseltebilirim diyorsanız vxe mad r alın bence. g305 ve msi bu fiyatlara hiç değmez. g305in ederi maksimum 1000 lira

Sizin kendi kararınıza yorum yapamam ikisi de iyi mouselar hangisi hsounuza gıttıyse onu alın. hayırlı olsun.

Hocam sakın ola bunları almayın. g305 pilli ve bu fiyata asla alınmaz. msi mouse da alınmaz 3395 ile geliyor ama 1kHz. değmez. vxe r1 pro veya pro max almanızı tavsiye ederim. ya da atk a9 pro alın. hatta bütçemi yükseltebilirim diyorsanız vxe mad r alın bence. g305 ve msi bu fiyatlara hiç değmez. g305in ederi maksimum 1000 lira
Hocam başka modellerde deneyimim olmadığı için o ikisine bakmıştım. Yazdıklarını nette satışı bulamadım ama varsa link yollayabilir misin?

sağolun hocam
2-3 güne sonra a9 plus'um gelecek istersen bekle tecrübelerimi paylaşırım.
güzel olur valla kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,191
Üyeler
188,894
Son üye
akşamcı
Geri