Acer Predator yorumlarında ısınma sorunu olduğunu gördüm o yüzden HP Omen almak daha mı mantıklı? Oyun için hangisi daha uzun ömürlü olur?
Omenin ekranı çok kötü. 5070ti çok daha uzun ömürlü olur acer alın.Acer Predator yorumlarında ısınma sorunu olduğunu gördüm o yüzden HP Omen almak daha mı mantıklı? Oyun için hangisi daha uzun ömürlü olur?
Ama ısınma sorunundan bahsediliyor ve kronik sorunu var mı bilmiyorum.Omenin ekranı çok kötü. 5070ti çok daha uzun ömürlü olur acer alın.
İncelemelere göre sıcaklıklar normal duruyor. 5060 ile 5070ti arasında çok fark var. Yurt dışındaki fiyatları bilmiyorum ama başka markalara da bakabilirsiniz 5070ti ekran kartlı.Ama ısınma sorunundan bahsediliyor ve kronik sorunu var mı bilmiyorum.
Best Buy' dan benzer fiyatlara önerebileceğiniz laptop var mıdır?İncelemelere göre sıcaklıklar normal duruyor. 5060 ile 5070ti arasında çok fark var. Yurt dışındaki fiyatları bilmiyorum ama başka markalara da bakabilirsiniz 5070ti ekran kartlı.
Yurt dışından arkadaşım aracılığıyla buraya getirteceğim. Siz olsanız ne alırdınız?
1900 dolar
1500 dolar
1500 dolar
Yurtdışındaysanız hp omen gibi acer 16s gibi kötü serileri almayın. Türkiyede legion pro 5'ler uçuk fiyatlarda ama yurtdışında o kadar yüksek değil. Asuslar da Türkiye'ye özel fiyat yaptığı için uyguna geliyor, yurtdışında alınması mantıksız aynı para neredeyse.
Ben kesinlikle oled ekranlı lenovo legion pro 5 ve legion 7 alırdım hocam. Çünkü fiyat avantajı inanılmaz fazla.Yurt dışından arkadaşım aracılığıyla buraya getirteceğim. Siz olsanız ne alırdınız?
Legion 5 daha mı iyi hocam?Ben kesinlikle oled ekranlı lenovo legion pro 5 ve legion 7 alırdım hocam. Çünkü fiyat avantajı inanılmaz fazla.
bütçe varsa attığım linkteki 1900 dolarlık legion pro 5i alabilirsiniz 5070ti 32gb ram 2tb ssd oled ekranLegion 5 daha mı iyi hocam?
Çok teşekkür ederim.bütçe varsa attığım linkteki 1900 dolarlık legion pro 5i alabilirsiniz 5070ti 32gb ram 2tb ssd oled ekran
lenovoda sıralama şu şekilde legion pro 7 - legion pro 5 - legion 7 - legion 5, i takısı intel işlemci olduğunu belirtir.