40k civarı telefon önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,452
Merhaba, arkadaşım için 40k tl civarı bütçede telefon arıyoruz kayıt edilebilir ya da imei kayıtlı bir cihaz almak istiyor ben bu işlerden çok anlamıyorum hangi telefonlar kaydedilebilir vesaire bilmiyorum. Sizce alınabilecek en iyi telefon nedir bu bütçede bütçe aşağı yukarı oynayabilir biraz. Telefonda kamera önemli birde sorun çıkartmasa yeterli yani

9 aydır Xiaomi 14t pro kullanıyorum kamerasından çok memnunum şuanda 15t pro çıkmış durumda bi bakabilirsiniz ek olarak ailemde iphone 17 pro max ve 15 pro max var o fiyat segmentinde telefonlara göre birebir nerdeyse kamerası

9 aydır Xiaomi 14t pro kullanıyorum kamerasından çok memnunum şuanda 15t pro çıkmış durumda bi bakabilirsiniz ek olarak ailemde iphone 17 pro max ve 15 pro max var o fiyat segmentinde telefonlara göre birebir nerdeyse kamerası
bu server kayıt veya imei attırma gibi şeyler oluyor mu bu cihazda öneriniz için teşekkürler

bu server kayıt veya imei attırma gibi şeyler oluyor mu bu cihazda öneriniz için teşekkürler
imei kayıt yurt dışından telefon getirdiğinizde olur eğerki ülke içinde satın alım yaparsanız imei gibi ek bir ücret ödemeniz gerekmez aldığınız gibi kullanabilirsiniz eğerki yurt dışından satın alıp türkiyeye getirirseniz telefonun hattını açtırmak için devlete imei ücreti ödemeniz gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurt dışındanmı satın alcaksınız?

imei kayıt yurt dışından telefon getirdiğinizde olur eğerki ülke içinde satın alım yaparsanız imei gibi ek bir ücret ödemeniz gerekmez aldığınız gibi kullanabilirsiniz eğerki yurt dışından satın alıp türkiyeye getirirseniz telefonun hattını açtırmak için devlete imei ücreti ödemeniz gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurt dışındanmı satın alcaksınız?
İmei attırılmış veya server kayıt yapılmış kaçak cihazlardan bakıyoruz biraz tr cihazlar çok pahalı olduğundan duruma göre yurtdışına gidip alabiliriz

(İngilizce açılımı International Mobile Equipment Identity olup Türkçe açılımı ise Uluslararası Mobil Ekipman Kimliği olarak ifade edilmektedir. IMEI kayıt ücreti ne kadardır? Yurt dışı telefon kayıt ücreti olarak da adlandırılan IMEI kayıt ücreti 2026 yılında 54.258 TL olarak belirlenmiştir. )yazıyor yurt dışından veya kaçak cihaz almak pek faydalı değil artık iphone 17 pro max alsanız bile 10 20 bin lira kar etmiş oluyorsunuz şuanki piyasada
İmei attırılmış veya server kayıt yapılmış kaçak cihazlardan bakıyoruz biraz tr cihazlar çok pahalı olduğundan duruma göre yurtdışına gidip alabiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,276
Üyeler
188,732
Son üye
yigitriver
Geri