Windows 11'den bıktım

Sergeant Cross

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
363
her hafta yeni bir skandal. oyun performansında düşüşler, exploler bugları, bilgisayarı kapatamama vs vs. şimdi de notepad'e copilot eklemişler ve hacklenmiş. ben bu işletim sisteminden bıktım. gerçek bir alternatifi de bulamıyorum. microsoft ne zaman vibe coding yapmayı bırakacak acaba?

anlık sorunlar dışında düzenli sorun yaşamadım hiç. Sistem özellikleriniz nedir

sen biraz kaos seviyon geçenlerde de çin markalarına hayırdır diyordun 🤣

her hafta yeni bir skandal. oyun performansında düşüşler, exploler bugları, bilgisayarı kapatamama vs vs. şimdi de notepad'e copilot eklemişler ve hacklenmiş. ben bu işletim sisteminden bıktım. gerçek bir alternatifi de bulamıyorum. microsoft ne zaman vibe coding yapmayı bırakacak acaba?
Cortana sende yargılanıcaksın

Performans sorunu bugün gelen güncelleme ile çözülmedi mi? Söylenilen windows 11 sorunlarını hiç yaşamadım bu zamana kadar.

bende hic sevmiyorum tek bir site acikken ram kullanimi %40 seviyelere cikiyor (16gb ram) artik en az 32 kullanmak lazim diyebiliriz.

Ben bıkmadım son ayarları bugun yaptım cillop cillop oldu
Yapılan ayarlar sonucunda dizüstü RTX4080 ile masaüstü RTX4080/5080 ile aynı sonuçları alabiliyorum
Windowsa bırakırsanız işiniz yaş 25 yıldır ezberledim ve artık 10 yıldır kafam rahat kullnıyorum.

Ayrıca güvenlik sorunu endişesi olmayan gamsız uzman ve gelişmiş kullanıcılara tavsiye edebileceğim Win 11 sürümü : windows_11_23H2_22631.3007_X64 güvenlik riskini alarak kullanabilirsiniz yatırım tavsiyesi değildir

1770838982636.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,369
Üyeler
188,749
Son üye
hakimxkcm
Geri