Yardım Scyrox v8 vs havit gamenote m5 pro?

GrrBzl

80+
Reaksiyon skoru
91
Bütçe
3500
Beyler selam, scyrox v8 kovalıyordum sonrasında gezerken havitin bu ürünü çarptı gözüme sizce şans vermeye değer mi ? Kullanan arkadaş varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Scyrox v8 3.250 tl, havit 2.100 tl civarı. Razer viper mini kullanıyorum çok büyük modeller pek benlik değil.

Beyler selam, scyrox v8 kovalıyordum sonrasında gezerken havitin bu ürünü çarptı gözüme sizce şans vermeye değer mi ? Kullanan arkadaş varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Scyrox v8 3.250 tl, havit 2.100 tl civarı.

Wraithi pek tercih eder miyim emin değilim hocam. Forumdaki yorumlar da pek iç açıcı değil gibiydi garanti veya iade gibi süreçlerden sanırım.

Wraithi pek tercih eder miyim emin değilim hocam. Forumdaki yorumlar da pek iç açıcı değil gibiydi garanti veya iade gibi süreçlerden sanırım.
Yani hocam, ben bugüne kadar bir sürü sipariş ettim; hiçbir sorun yaşamadım. Tabii ki illa yaşayanlar olmuştur ama Wraith, kendi ürünlerini 30 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade alıyor. W1’in kutu içeriği dopdolu ve performansı da güzel; malzeme kalitesini beğendim.

Yani hocam, ben bugüne kadar bir sürü sipariş ettim; hiçbir sorun yaşamadım. Tabii ki illa yaşayanlar olmuştur ama Wraith, kendi ürünlerini 30 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade alıyor. W1’in kutu içeriği dopdolu ve performansı da güzel; malzeme kalitesini beğendim.
İnceleme videosu falan bakayım hocam yine teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,221
Üyeler
188,721
Son üye
dReZ61
Geri