Samsung odyssey G5 alınır mı ?

Mustafa_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
997
Linkini bıraktım aşağıya. Bu ürünü almayı düşünüyordum ama farklı bir öneriniz varsa veya "bu modeli alma" demek isterseniz sizin diyeceklerinizi ve önerilerinizi de değerlendirmek isterim. (27" ve curved özellikli olması şart)

Ghosting sorunu var

6-7 aydır samsung g65b kullanıyorum. Oldukça memnunum hocam. Tavsiye ederim. 27" curved 240 hz ve 2k. Ayrıca smart tv özelliği de mevcut. Dahili hoparlörü de var. Hikayeli oyunlar çok zevkli.

Selam hocam.
g5 in 240 hz FHD olanını aldım 1080p. Sorunsuz çok akıcı şekilde kullanıyorum.
2k hakkında pek bir bilgim yok. yaklaşık 2 aydır en ufak bir sorun yaşamadım gayet de memnunum. Eğer 2k bir monitör bakıyorsanız farklı bir markadan almanız daha mantıklı olabilir. Ama 1080 için kendi yorumum efsane

G65b harici curved iyi bir model yok
Neredeyse 2 katına çıkıyor fiyatı, ghostingi çok mu rahatsız edici ? Bütçeyi de bunun üstüne çıkartamıyor maalesef. 1080p mi bakalım ? Daha iyi olur dersen ne önerirsin.

Neredeyse 2 katına çıkıyor fiyatı, ghostingi çok mu rahatsız edici ? Bütçeyi de bunun üstüne çıkartamıyor maalesef. 1080p mi bakalım ? Daha iyi olur dersen ne önerirsin.
Çözünürlük ile ilgisi yok. Curved modeller va panel. Va panelinde iyisini bulmazsan ghosting sorunu yaşıyorsun.

Çözünürlük ile ilgisi yok. Curved modeller va panel. Va panelinde iyisini bulmazsan ghosting sorunu yaşıyorsun.
Hocam o halde bütçe dahilinde curved alabileceğim en iyisi hangisi olur ? Dediklerinize bakarak ben "hepsi sorunlu curved şartsa g5 alıp geçerim" diye ilerleyeceğim aksi halde.

Geri