federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,323
2700 RPM'de 80 derece ney direkt iade direkt. Hotspot değeri niye yok birdeValla değerler gayet güzel bi de bendeki karta bakAlıntıyı görüntüle
2700 RPM'de 80 derece ney direkt iade direkt. Hotspot değeri niye yok birdeValla değerler gayet güzel bi de bendeki karta bakAlıntıyı görüntüle
hacı senin kart ısınıyor bu fan devrine göre fazla.Valla değerler gayet güzel bi de bendeki karta bakAlıntıyı görüntüle
jel akma sorununu soğutmayı iptal ederek yapmıs krallar. Gigabyte iade ediyoruz bugün artık depodan kime denk gelirse cw li çok temiz kart testleri de güzel umarım forumdan birisi alır.Valla değerler gayet güzel bi de bendeki karta bakAlıntıyı görüntüle
Bro bu sıcaklıklar fazla benim bakımsız 6800 xt 230 FPS 75 dereceValla değerler gayet güzel bi de bendeki karta bakAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun içindeki ssd acaba çıkartılabiliyor mu?Alıntıyı görüntüle
geldi kutusu doğru kapatılmamış 2 kablo çıkıyor normalde bundan 3 tane kablo çıktı![]()
Çok küçük hocam içinde standart bir ssd olduğunu düşünmüyorumHayırlı olsun içindeki ssd acaba çıkartılabiliyor mu?
Ben de dün denk getirdim yarın elime ulaşır teşekkürlerÇok küçük hocam içinde standart bir ssd olduğunu düşünmüyorum
o saatte uyanıktım geri yattım görünce ben de üzüldüm...Sabah kaçana bakın bu fiyat ne böyle
2 adet gelmiş fiyat yüksekSabah kaçana bakın bu fiyat ne böyle